Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa.
Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6:n tyhjän näytön ongelman huolto-ohjelma

Apple on havainnut, että hyvin pienessä osassa 40 mm:n Apple Watch Series 6 -laitteita saattaa ilmetä ongelma, jonka takia näyttö menee pysyvästi tyhjäksi. Laitteet, joita tämä koskee, valmistettiin huhtikuun 2021 ja syyskuun 2021 välillä.

Jos Apple Watch Series 6 -laitteessasi on ilmennyt tämä ongelma, tarkista alla olevalla sarjanumerotarkistimella, onko laitteesi oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan. Jos näin on, Apple tai Applen valtuuttama huoltoliike tarjoaa huollon maksutta.

Valid Input Invalid Input

Antamasi sarjanumero saattaa olla oikeutettu tähän ohjelmaan osallistumiseen. Valitse huoltovaihtoehto alta.

Antamasi sarjanumero ei ole oikeutettu tähän ohjelmaan jostain alla mainitusta syystä.
– Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee.

– Tietojemme mukaan laitteesi on jo huollettu osana tätä ohjelmaa.
– Tietojemme mukaan laitteesi ei ole enää oikeutettu maksuttomaan huoltoon tässä ohjelmassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Anna sarjanumerosi.

Tämä ei ole kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Anna sarjanumero uudelleen vielä kerran. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Lue ohjeet tarkistamiseen.

Huomautus: mitkään muut Apple Watch -mallit eivät kuulu tähän ohjelmaan.

Huoltoprosessi

Huollata Apple Watch Series 6 -laitteesi valitsemalla alta itsellesi parhaiten soveltuva vaihtoehto. Apple Watchisi tarkistetaan ennen huoltoa, jotta voidaan vahvistaa, että se on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan.

Lue lisää Apple Watchin valmistelemisesta huoltoa varten.

Huomautus: Jos Apple Watchissasi on vikoja tai vaurioita, jotka vaikeuttavat huoltoa, ne on korjattava ensin. Tästä saattaa joissakin tapauksissa aiheutua kustannuksia.

Lisätietoja

Apple saattaa rajoittaa korjaukset tarjottavaksi vain alkuperäisessä ostomaassa tai alkuperäisellä ostoalueella. ETA-maista ostetuille Apple Watch Series 6 -laitteille tarjotaan huoltopalveluita muissa ETA-maissa.

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka Apple Watchin vakiotakuuta. Tämä ohjelma ei vaikuta kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiisi.

Ohjelma kattaa vialliset Apple Watch Series 6 -laitteet kahden vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 22.4.2022