Pelien pelaaminen Apple Arcadessa

Tilaa Apple Arcade, niin saat rajattoman pääsyn tarkasti valittuun pelien valikoimaan iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi ja Apple TV:lläsi.

Apple TV iPad Pron, iPhonen ja MacBook Airin vieressä, kaikissa näytöissä näkyy pelejä

Voit nähdä Apple Arcaden sisältämät pelit avaamalla App Storen ja siirtymällä Arcade-välilehteen. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta tai klikkaa Näytä kaikki pelit.

Voit ladata Apple Arcade -pelejä App Storesta, kun tilaat Apple Arcaden. Jos et tilaa Apple Arcadea tai asut maassa tai alueella, jossa Apple Arcade ei ole saatavilla, voit silti ostaa ja ladata muita App Storen pelejä.

Lue lisää Apple Arcaden hinnoittelusta.

Apple Arcade ja Apple Arcade -ominaisuuden saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevasta sisällöstä.

Pelien etsiminen

Kun olet tilannut Apple Arcaden, voit ladata laitteellasi saatavilla olevia Apple Arcade -pelejä ilman lisämaksua.

• iPhone, iPad tai iPod touch: Avaa App Store ja siirry näytön alareunassa olevaan Arcade-välilehteen.

• Apple TV: Avaa Arcade-appi tai App Store ja siirry näytön yläreunassa olevaan Arcade-välilehteen.

• Mac: Avaa App Store ja siirry sivupalkissa olevaan Arcade-välilehteen.

Voit myös etsiä App Storesta tiettyä peliä.

Pelien pelaaminen

Voit ladata rajattoman määrän Apple Arcade -pelejä ja pelata niitä aina, kun haluat. Kun olet tilannut Apple Arcaden, pelit tai niiden pelaaminen eivät vaadi lisäostoksia.

Voit pelata pelejä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Apple TV:llä. Jos näet ohjainkuvakkeenKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä apin sivulla, peli tukee ohjaimia kyseisellä Applen laitteella. Voit käyttää peliohjainta useimpien pelien pelaamiseen, vaikka ne eivät vaatisikaan ohjainta. Jotkin Apple TV:n pelit vaativat pelaamiseen ohjaimen.

Kaikki Apple Arcade -pelit ovat erilaisia. Jos tarvitset apua pelin pelaamisen, pelin ominaisuuksien tai pelin sääntöjen kanssa, ota yhteyttä apin kehittäjään.

Pisteiden tarkastelu ja pelien tallentaminen

Apple Arcade käyttää iCloudia ja Game Centeriä pelin etenemisen, pelitallennusten ja ystävien kanssa pelaamisen Voit pelata peliä millä tahansa laitteellasi, joka tukee sitä, kunhan olet kirjautunut sisään.

Jos haluat jatkaa viimeisimmän Arcade-pelisi pelaamista millä tahansa peliä tukevalla laitteella siitä, mihin jäit, siirry App Storen Arcade-välilehteen ja etsi Jatka pelaamista -osio.

Jos haluat nähdä, mitkä saavutukset olet avannut, siirry App Storen Tili-sivulle.

Lue lisää pelitallennuksista, iCloudista ja Apple Arcadesta.