Pelien pelaaminen Apple Arcadessa

Tilaa Apple Arcade, niin saat rajattoman pääsyn tarkasti valittuun, yli 100 uuden pelin valikoimaan iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi ja Apple TV:lläsi.

Voit nähdä Apple Arcaden sisältämät pelit avaamalla App Storen ja siirtymällä Arcade-välilehteen. Voit selata pelejä ja valittua sisältöä ennen kuin teet tilauksen.

Voit ladata Apple Arcade -pelejä App Storesta, kun tilaat Apple Arcaden. Jos et tilaa Apple Arcadea tai asut maassa tai alueella, jossa Apple Arcade ei ole saatavilla, voit silti ostaa ja ladata muita App Storen pelejä.

Lue lisää Apple Arcaden hinnoittelusta.

Apple Arcade ja Apple Arcade -ominaisuuden saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan. Lue tietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Pelien etsiminen

Kun tilaat Apple Arcaden, voit ladata minkä tahansa Apple Arcade -pelin ilman erillistä maksua:

iPhone, iPad tai iPod touch

Avaa App Store ja siirry näytön alareunassa olevaan Arcade-välilehteen.

Apple TV

Avaa Arcade-appi tai App Store ja siirry näytön yläreunassa olevaan Arcade-välilehteen.

Mac

Avaa App Store ja siirry sivupalkissa olevaan Arcade-välilehteen.

Voit myös etsiä App Storesta tiettyä peliä.

Pelien pelaaminen

Voit ladata rajattoman määrän Apple Arcade -pelejä ja pelata niitä aina, kun haluat. Kun olet tilannut Apple Arcaden, pelit tai niiden pelaaminen eivät vaadi lisäostoksia.

Voit pelata pelejä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Apple TV:llä. Jos näet ohjainkuvakkeen  apin sivulla, peli tukee ohjaimia kyseisellä laitteella. Voit käyttää peliohjainta useimpien pelien pelaamiseen, vaikka ne eivät vaatisikaan ohjainta. Jotkin Apple TV:n pelit vaativat pelaamiseen ohjaimen.

Kaikki Apple Arcade -pelit ovat erilaisia. Jos tarvitset apua pelin pelaamisen, pelin ominaisuuksien tai pelin sääntöjen kanssa, ota yhteyttä apin kehittäjään.

Pisteiden tarkastelu ja pelien tallentaminen

Apple Arcade käyttää iCloudia ja Game Centeriä pelin etenemisen, pelitallennusten ja ystävien kanssa pelaamisen mahdollistamiseen kaikilla laitteillasi, joilla olet kirjautuneena iCloudiin ja Game Centeriin samalla Apple ID:llä. Kunhan olet kirjautuneena sisään, voit pelata peliäsi millä tahansa laitteellasi. Lue lisää pelitallennuksista, iCloudista ja Apple Arcadesta.