Appien ja pelien lataaminen App Storesta

Käytä App Storea, kun haluat etsiä, ostaa ja ladata appeja Apple-laitteellasi.

App Store -kuvake

Voit selata ja ostaa appeja App Storessa iPhonella, iPadilla, iPod touchillaApple WatchillaMacilla tai Apple TV:llä.

Selaaminen ja ostaminen

Appien lataamiseen ja ostamiseen App Storesta tarvitaan Apple ID. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos käytät muita Apple-palveluja, kuten iCloudia, kirjaudu sisään App Storeen samalla Apple ID:llä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen.

Jos olet App Storessa millä tahansa laitteellasi ja näet latauspainikkeen lataa apin lähellä, olet jo ostanut tai ladannut kyseisen apin. Jos napautat tai klikkaat latauspainiketta lataa, appi latautuu laitteellesi uudelleen, mutta sinua ei veloiteta siitä toista kertaa. Voit myös katsoa ostamiesi appien luetteloa ja ladata ne uudelleen.

Lue lisätietoja siitä, millä maksutavoilla voit ostaa appeja ja muuta sisältöä. Voit luoda Apple ID:n myös ilman maksutapaa, kun lataat maksuttoman apin.

Appien ostaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

iPad ja iPhone, joissa näkyy Carrot Weather -appi App Storessa.

1. Napauta App Store -appia Koti-valikossa.
  2. Selaa appeja tai hae appia, jonka haluat ladata, ja napauta appia.
  3. Napauta hintaa tai napauta Hanki. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.
    Jos löydät pelin, jonka kohdalla lukee Arcade, tilaa Apple Arcade, niin voit pelata kyseistä peliä.

Kun appi on latautunut, voit siirtää sen Koti-valikossa toiseen paikkaan.Apit pysyvät ajan tasalla automaattisesti, mutta voit lukea lisää appien päivittämisestä.

Voit myös tehdä lisäostoja joidenkin appien sisällä. Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit käyttää Pyydä ostamaan -toimintoa, jolloin lasten on saatava lupa, ennen kuin he voivat tehdä apin sisäisiä ostoja. Lue lisätietoja appien sisäisistä ostoista.

Jos appi myydään iMessage-apin tai tarrapaketin kanssa, voit avata sen Viestit-apissa.

Appien ostaminen Apple Watchilla

Jos Apple Watchissasi on watchOS 6, voit ladata appeja suoraan App Storesta. Voit myös lisätä appeja Apple Watchiisi iPhonellasi.

Apple Watch, jossa näkyy Carrot Weather -appi App Storessa.

1. Avaa App Store -appi.
  2. Selaa appeja tai hae appia, jonka haluat ladata, ja napauta appia.
  3. Napauta hintaa tai napauta Hanki. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.

Apit pysyvät ajan tasalla automaattisesti, mutta voit lukea lisää appien päivittämisestä.

Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit käyttää Pyydä ostamaan -toimintoa, jolloin lasten on saatava lupa, ennen kuin he voivat ladata apin.

Appien ostaminen Macilla

Mac, jossa näkyy Carrot Weather -appi App Storessa.

1. Avaa App Store.
  2. Selaa ohjelmia tai etsi ohjelmia, jonka haluat ladata. iPhonen, iPadin ja iPod touchin apeista ei aina ole olemassa Mac-versiota.
  3. Klikkaa ohjelmaa.
  4. Klikkaa hintaa ja sitten Osta appi. Jos et näe hintaa, klikkaa Hanki ja sitten Asenna appi. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.Jos löydät pelin, jonka kohdalla lukee Arcade, tilaa Apple Arcade, jos haluat pelata kyseistä peliä.

Kun appi on latautunut, voit etsiä sen ja pitää sen järjestyksessä Launchpadissa. Apit pysyvät ajan tasalla automaattisesti, mutta voit lukea lisää appien päivittämisestä.

Voit myös tehdä lisäostoja joidenkin appien sisällä. Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit käyttää Pyydä ostamaan -toimintoa, jolloin lasten on saatava lupa, ennen kuin he voivat tehdä apin sisäisiä ostoja.Lue lisää appien sisäisistä ostoista.

Appien ostaminen Apple TV:llä

Apple TV, jossa näkyy Carrot Weather -appi App Storessa.

1. Avaa App Store Apple TV:ssäsi.
  2. Selaa appeja tai hae appia, jonka haluat ladata, ja valitse appi.
  3. Valitse hinta tai Hanki. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.
    Jos löydät pelin, jonka kohdalla lukee Arcade, tilaa Apple Arcade, jos haluat pelata kyseistä peliä.

Kun appi on latautunut, voit siirtää sitä Koti-valikossa eri paikkoihin. Appisi päivittyvät automaattisesti.

Voit myös tehdä lisäostoja joidenkin appien sisällä. Voit käyttää rajoituksia, kun haluat rajoittaa, estää tai sallia appien sisäisiä ostoja. Lue lisätietoja appien sisäisistä ostoista

App Store ei ole käytettävissä Apple TV:ssä (3. sukupolvi tai aiempi).

Lisätietoja apista

iPad ja iPhone, joissa näkyy tietoja apista, kuten tiedoston koko, yhteensopivuus, ikärajoitukset ja muut lisätiedot.

Jos haluat tietää tiettyjä tietoja apista, kuten esimerkiksi, millä kielillä appi on saatavilla, minkä kokoinen appitiedosto on tai minkä Apple-laitteiden kanssa se on yhteensopiva, selaa apista kertovan sivun alaosaan. Saat lisätietoja napauttamalla osioita, joita on mahdollisesti saatavilla.

Voit myös ottaa yhteyttä apin kehittäjään, jos tarvitset apua apin toimintaan liittyen.

Ohjeita laskutukseen

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.