Appien ja pelien lataaminen iPhoneen tai iPadiin

Etsi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa appeja, joista pidät.

Miten hankkia appeja

1. Avaa App Store -appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Selaa appeja tai hae appi, jonka haluat ladata. Jos löydät pelin, jonka kohdalla lukee Arcade, tilaa Apple Arcade, jos haluat pelata kyseistä peliä.
  3. Napauta tai klikkaa hintaa tai Hae-painiketta. Jos näet Avaa-painikkeen hinnan tai Hae-painikkeen sijaan, olet jo ostanut tai ladannut apin.

Jos apissa on App Storessa hinnan sijaan Hae-painike, appi on maksuton. Sinua ei veloiteta maksuttoman apin lataamisesta. Jotkin maksuttomat apit tarjoavat apin sisäisiä ostoja ja tilauksia, joita voit ostaa. Tilaukset ja apin sisäiset ostot antavat sinulle pääsyn esimerkiksi muihin ominaisuuksiin ja sisältöön. Lue lisätietoja appien sisäisistä ostoista ja tilauksista.

Ostamiesi appien löytäminen

Voit etsiä appisi appikirjastostasi

Jos ostit iMessage-apin, voit etsiä apin Viesteistä.

Voit myös katsoa ostamiesi appien luetteloa ja ladata ne uudelleen. Kun lataat apin uudelleen, sinun ei tarvitse maksaa siitä toista kertaa.

Jos et löydä App Storea

Jos App Store puuttuu laitteestasi, käyttörajoitukset on ehkä otettu käyttöön. Muuta iTunes- ja App Store -ostojen asetuksia ja varmista, että Appien asentaminen -asetukseksi on valittu Salli. App Storen pitäisi ilmestyä laitteeseesi uudelleen.

Jos et vieläkään löydä App Storea, hae se.

Jos sinulla on ongelmia appien lataamisessa

Tarvitset Apple ID:n ja maksutavan, jotta voit ostaa appeja App Storesta. Jos lataat vain maksuttomia tuotteita, sinun on ehkä silti ilmoitettava maksutapa.

Jos appi ei toimi

Lue, miten voit ostaa ja käyttää appeja muissa Apple-laitteissa

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.