Appien ja pelien lataaminen App Storesta

App Storesta voit muun muassa ostaa, ladata ja päivittää appeja iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin, Apple TV:hen tai Maciin.

iPhone ja iPad, joissa näkyy App Storen Tänään-välilehti.

Voit ladata uusia appeja App Storesta iOS-laitteeseesi, Maciisi tai Apple TV:hesi.

Selaaminen ja ostaminen

Appien lataamiseen ja ostamiseen App Storesta tarvitaan Apple ID. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos olet käyttänyt muita Applen palveluja, kuten iCloudia, kirjaudu App Storeen samalla Apple ID:llä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen.

Voit selata ja ostaa appeja App Storesta iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi tai Apple TV:lläsi.

Jos olet App Storessa millä tahansa laitteella ja näet apin kohdalla lataus, olet jo ostanut tai ladannut kyseisen apin. Jos napautat tai klikkaat lataus, appi ladataan laitteeseesi uudelleen. Tästä ei veloiteta. Voit myös ladata aikaisemmin ostamasi apit uudelleen.

Lue lisätietoja siitä, millä maksutavoilla voit ostaa appeja ja muuta sisältöä. Voit luoda Apple ID:n myös ilman maksutapaa, kun lataat maksuttoman apin.

iPhone, iPad tai iPod touch

Voit selata appeja avaamalla App Storen iPhonessasi, iPadissasi tai iPod touchissasi.

Tarkastele esittelyssä olevia juttuja ja appeja napauttamalla Tänään-osiota.

Näytä uudet pelit ja top-listat napauttamalla Pelit tai selaa luokan mukaan.

Näytä uudet apit ja top-listat napauttamalla Apit tai selaa luokan mukaan.

Voit pitää laitteessa olevat apit ajan tasalla napauttamalla Päivitykset.

Etsi appia avainsanalla napauttamalla Haku.

Löydettyäsi haluamasi apin lataa se laitteeseesi:

1. Näytä apin tuotesivu napauttamalla appia.
  2. Jos haluat hankkia maksuttoman apin, napauta Hae.
    Jos haluat ostaa maksullisen apin, napauta hintaa.

iPhone, jossa näkyy ostettavissa oleva appi.

Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi tai käyttää Touch ID:tä tai Face ID:tä, jos olet ottanut ne käyttöön.

Kun appi on latautunut, voit siirtää sen Koti-valikossa toiseen paikkaan.

Joissain apeissa voit tehdä lisäostoja suoraan apissa. Jos otat Perhejaon käyttöön, voit hallita appien lataamista ja appien sisäisiä ostoja Pyydä ostamaan -toiminnolla. Lue lisätietoja appien sisäisistä ostoista.

Mac

1. Avaa App Store.
  2. Selaa ohjelmia tai etsi ohjelmia, jonka haluat ladata. iPhonen, iPadin ja iPod touchin appikehittäjillä ei aina ole ohjelmaa Macille.
  3. Klikkaa ohjelmaa.
  4. Jos ohjelma on maksuton, klikkaa Hae ja valitse sitten ohjelman asennus.
    Jos ohjelma on maksullinen, klikkaa hintaa ja valitse sitten ohjelman osto.

Mac, jossa näkyy ostettavissa oleva ohjelma.

Ohjelman lataus Maciin alkaa. Kun lataus on valmis, voit klikata Avaa tai etsiä ohjelmaa ja avata sen Spotlight-haulla.

Voit pitää ohjelmat ajan tasalla napauttamalla vasemmassa sivupalkissa Päivitykset.

Apple TV

Jos haluat selata appeja Apple TV:ssä, avaa App Store. Kun löydät apin, jonka haluat ostaa tai ladata, toimi seuraavasti:

1. Valitse appi.
  2. Jos appi on maksuton, valitse Hae.
    Jos appi on maksullinen, valitse hinta.

Apple TV, jossa näkyy ostettavissa oleva appi.

Sinua saatetaan pyytää antamaan salasana. Kun annat salasanasi, appi latautuu.

App Store ei ole käytettävissä Apple TV:ssä (3. sukupolvi tai aiempi).

Lue lisätietoja apista

Jos haluat tietää tarkkoja tietoja apista, esimerkiksi kielet, joilla se on saatavana, apin tiedostokoon tai sen yhteensopivuuden muiden Apple-laitteiden kanssa, selaa apin tuotesivun alareunaan. Saat lisätietoja napauttamalla osioita, joita on mahdollisesti saatavilla.

iPhone, jossa näkyy lisätietoja, jotka löydät vierittämällä alaspäin.

Voit myös ottaa yhteyttä apin kehittäjään, jos tarvitset apua apin toimintaan liittyen.

Ohjeita laskutukseen

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.