Apple Arcade -pelitietojen käyttäminen millä tahansa laitteella

Voit käyttää iCloudia ja Game Centeriä, kun haluat säilyttää edistymisesi, parhaat pisteesi ja peliesi tallennukset ajan tasalla kaikissa laitteissasi.

Jos olet kirjautuneena sisään samoilla iCloud- ja Game Center -tileillä kaikilla laitteillasi, voit käyttää pelitallennuksiasi ja -edistymistäsi Apple Arcade -peleissä kaikilla näistä laitteista. Jos olet Perhejaon jäsen, kaikki perheenjäsenesi voivat käyttää Apple Arcadea, mutta he eivät näe pelitietojasi.

Jos et näe laitteella pelitietojasi

Jos voit käyttää pelitietojasi yhdellä laitteella, mutta et toisella, sinun on ehkä tarkistettava asetuksesi.

Asetusten tarkistaminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

1. Varmista, että olet kirjautuneena sisään iCloudiin samalla Apple ID:llä kuin muillakin laitteillasi.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena Game Centeriin samalla Apple ID:llä, jota käytät muilla laitteillasi. Siirtymällä kohtaan Asetukset > Game Center voit tarkistaa Game Centerissä käyttämäsi Apple ID:n.

Jos et edelleenkään näe tietojasi ja pelasit toisella laitteella, tarkista kyseisen laitteen asetukset.

Asetusten tarkistaminen Apple TV:ssä

Jos jaat Apple TV:si jonkun muun kanssa, kirjaudu ensin sisään omille iCloud- ja Game Center -tileillesi ennen kuin pelaat Apple Arcade -peliäsi.

Apple TV:llä sinun on myös kirjauduttava manuaalisesti ulos Game Centeristä* ja kirjauduttava sisään tilillesi, kun vaihdat käyttäjää:

1. Varmista, että olet kirjautuneena sisään sillä Apple ID:llä, jota käytät Apple Arcadessa.
  2. Avaa Asetukset ja valitse sitten Käyttäjät ja tilit. Varmista, että olet kirjautuneena sisään iCloudiin ja Game Centeriin oikealla Apple ID:llä.

Jos et edelleenkään näe tietojasi ja pelasit toisella laitteella, tarkista kyseisen laitteen asetukset.

*Kun kirjaudut ulos iCloud-tililtä, jotkin HomeKitin toiminnot poistetaan ehkä käytöstä. Määritä HomeKitin toiminnot sisäänkirjautumisen jälkeen uudelleen.

Asetusten tarkistaminen Macissa

Jos jaat Macisi jonkun muun kanssa, varmista, että olet kirjautuneena Maciin omilla käyttäjätunnuksillasi etkä kenenkään muun. Varmista sitten, että olet kirjautuneena niille iCloud- ja Game Center -tileille, joita käytät Apple Arcaden kanssa. Jos jaat Macisi muiden Apple Arcade -käyttäjien kanssa, heidän tulisi myös käyttää omia Mac-käyttäjäprofiilejaan sekä iCloud- ja Game Center -tilejään.

Jos et edelleenkään näe tietojasi ja pelasit toisella laitteella, tarkista kyseisen laitteen asetukset.

Jos peruutat Apple Arcaden

Jos peruutat Apple Arcade -tilauksesi mistä tahansa syystä, voit tilata sen uudelleen ja käyttää edelleen pelitietojasi. Jos odotat liian kauan, pelitallennuksiasi ei kuitenkaan ehkä enää tueta, kun tilaat palvelun uudelleen.

Jos et ole Apple Arcade -tilaaja, et voi pelata Apple Arcade -pelejä, vaikka lataisitkin ne laitteellesi. Poista apit, jos et tarvitse niitä enää, tai tilaa palvelu uudelleen ja jatka pelaamista.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.