Apple Arcadeen liittyminen

Tilaa Apple Arcade, niin saat pääsyn tarkasti valittujen uusien pelien valikoimaan iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi ja Apple TV:lläsi.

Apple Arcade on tilauspalvelu, joka tarjoaa sinulle ja perheellesi rajattoman pääsyn kattavaan valikoimaan uusia pelejä, joita voit pelata kaikilla laitteillasi verkossa tai offline-tilassa.

Liity Apple Arcadeen

Lue lisätietoja Apple Arcadesta ja Apple Arcaden hinnoittelusta.

Apple Arcaden käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maittain tai alueittain. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Apple Arcadeen liittyminen

Voit ostaa ja ladata muita pelejä App Storesta Apple Arcadea tilaamatta. Apple Arcade -pelit ovat saatavilla vain Apple Arcade -tilauksen kautta. Voit tarkistaa Apple Arcadeen sisältyvät pelit ennen tilaamista App Storen Arcade-välilehdeltä. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta tai klikkaa Näytä kaikki pelit. Muista päivittää iPadiisi uusin iPadOS-versio, iPhoneesi tai iPod touchiisi uusin iOS-versio, Maciisi uusin macOS-versio tai Apple TV:hesi uusin tvOS-versio. Tilaa sitten Apple Arcade noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi tai Macillasi App Storen Arcade-välilehdelle ja etsi tilaustarjous. Avaa Arcade-appi Apple TV:ssä, jotta näet tilaustarjouksen. Jos et näe sellaista, yritä ladata Apple Arcade -peli, jolloin sinua pyydetään tilaamaan palvelu.
  2. Napauta tai klikkaa kokeilutilauksen tarjousta. (Yksi kokeilujakso per Apple ID.) Kun otat käyttöön Perhejaon, viisi muuta perheenjäsentä itsesi lisäksi voivat käyttää Apple Arcadea. Jos käytät Perhejakoa ja joku perheryhmäsi jäsenistä on tilaaja, näet viestin, jossa kerrotaan, että voit jo käyttää tilausta.
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:llä, jota käytät Media ja ostot -osiossa.* Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, luo se toimimalla ohjeiden mukaan. Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.
  4. Vahvista laskutustietosi pyydettäessä. Sinun on ehkä lisättävä kelvollinen maksutapa.
  5. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

* Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue lisätietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja siitä, mitä voit tehdä, jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.