Liity Apple Arcadeen

Tilaa Apple Arcade, niin saat rajattoman pääsyn tarkasti valittuun, yli 100 uuden pelin valikoimaan iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi ja Apple TV:lläsi.

Apple Arcade -tilauksella voit pelata yli 100 peliä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Apple TV:llä. Jos käytät Perhejakoa, Apple Arcadea voi käyttää korkeintaan kuusi perheenjäsentä. Voit myös pelata pelejä monilla laitteilla, kunhan olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä.

Lue lisää Apple Arcadesta ja hinnoittelusta.

Tilaa Apple Arcade >

Apple Arcade ja Apple Arcade -ominaisuuden saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Ennen liittymistä

Varmista, että sinulla on iPhone tai iPod touch, jossa on iOS 13, iPad, jossa on iPadOS 13, Mac, jossa on macOS 10.15 tai Apple TV, jossa on tvOS 13. Liity sitten Apple Arcadeen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Avaa App Store

Siirry iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi tai Apple TV:lläsi App Storen Arcade-välilehdelle ja etsi tilaustarjous. Jos et näe sellaista, yritä ladata Apple Arcade -peli, jolloin sinua pyydetään tilaamaan palvelu.

Aloita kokeilu

Napauta tai klikkaa kokeilutilauksen tarjousta. (Yksi kokeilujakso per Apple ID.)

Jos käytät Perhejakoa ja joku perheryhmäsi jäsenistä on tilaaja, näet viestin, jossa kerrotaan, että voit jo käyttää tilausta.

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla

Sinua voidaan pyytää antamaan Apple ID:si ja salasanasi. Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:llä, jota käytät App Storessa ostosten tekemiseen.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, luo se toimimalla ohjeiden mukaan. Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista tietosi

Varmista, että sinulla on kelvollinen maksutapa määritettynä Apple ID:llesi, ja hyväksy sitten käyttöehdot.

Aloita pelaaminen

Katso, miten voit pelata pelejä Apple Arcadessa ja käyttää peliohjaimia ja Game Centeriä.

Lisätietoja

• Voit ostaa muita pelejä, vaikka et tilaisi Apple Arcadea. Apple Arcade -pelit ovat kuitenkin saatavilla vain Apple Arcade -tilauksen kautta.
  • Katso, miten voit peruuttaa tilauksesi.
  • Perhejaon ansiosta koko perhe voi käyttää Apple Arcadea, jos yksi perheenjäsen tilaa palvelun.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.