Liity Apple Arcadeen

Tilaa Apple Arcade, niin saat pääsyn tarkasti valittujen uusien pelien valikoimaan iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi ja Apple TV:lläsi.

Kun tilaat Apple Arcaden, saat rajattoman pääsyn ainutlaatuisiin uusiin peleihin, joita voit pelata kaikilla laitteilla – online- tai offline-tilassa.

Voit ostaa ja ladata muita pelejä App Storesta Apple Arcadea tilaamatta. Apple Arcade -pelit ovat kuitenkin saatavilla vain Apple Arcade -tilauksen kautta.

Voit tarkistaa Apple Arcadeen sisältyvät pelit ennen tilaamista App Storen Arcade-välilehdeltä. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta tai klikkaa Katso kaikki pelit.

Lue lisää Apple Arcadesta ja hinnoittelusta.

Tilaa Apple Arcade

Tilaa Apple Arcade

Varmista, että sinulla on iPhone tai iPod touch, jossa on iOS:n uusin versio, iPad, jossa on iPadOS:n uusin versio, Mac, jossa on macOS:n uusin versio tai Apple TV, jossa on tvOS:n uusin versio. Liity sitten Apple Arcadeen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Avaa App Store tai Arcade-appi

Siirry iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi tai Macillasi App Storen Arcade-välilehdelle ja etsi tilaustarjous. Jos et näe sellaista, yritä ladata Apple Arcade -peli, jolloin sinua pyydetään tilaamaan palvelu.

Avaa Apple TV:ssä Arcade-appi, jotta näet tilaustarjouksen.

Aloita kokeilu

Napauta tai klikkaa kokeilutilauksen tarjousta. (Yksi kokeilujakso per Apple ID.)

Perhejaolla voit käyttää Apple Arcadea itsesi lisäksi enintään viiden perheenjäsenen kanssa. Jos käytät Perhejakoa ja joku perheryhmäsi jäsenistä on tilaaja, näet viestin, jossa kerrotaan, että voit jo käyttää tilausta.

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla

Sinua voidaan pyytää antamaan Apple ID:si ja salasanasi. Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:llä, jota käytät App Storessa ostosten tekemiseen.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, luo se toimimalla ohjeiden mukaan. Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista tietosi

Varmista, että sinulla on kelvollinen maksutapa määritettynä Apple ID:llesi, ja hyväksy sitten käyttöehdot.

Aloita pelaaminen

Katso, miten voit pelata pelejä Apple Arcadessa ja käyttää peliohjaimia ja Game Centeriä.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.