Uiminen Apple Watchin kanssa

Apple Watch Series 2 tai uudempi on aina valmis uintiin kanssasi, uitpa sitten allasvälejä uima-altaassa tai vapaalla tyylillä avovesissä.

Allasuintitreenin tavoitevaihtoehdot Apple Watchissa.

Uintiharjoituksen aloittaminen

1. Avaa Treeni-appi.
  2. Vieritä kohtaan Allasuinti tai Avovesiuinti. Käytä Allasuinti-vaihtoehtoa allasvälien uimiseen uima-altaassa ja Avovesiuinti-vaihtoehtoa luonnonvesissä uimiseen.
  3. Aloita treeni napauttamalla tai napauta Lisää-painiketta Lisää-kuvake, niin voit asettaa kalori-, matka- tai aikatavoitteen.
  4. Aseta altaan pituus allasuintia varten kääntämällä Digital Crownia. Tämä auttaa Apple Watchia mittaamaan allasvälit ja matkan tarkasti. Napauta sitten Aloita.
  5. Odota kolmen sekunnin lähtölaskentaa. Voit ohittaa lähtölaskennan napauttamalla näyttöä.

Kun harjoitus alkaa, näyttö lukkiutuu automaattisesti vesiroiskeista johtuvien tahattomien napautusten välttämiseksi.

• Jos haluat keskeyttää uinnin, paina Digital Crownia ja sivupainiketta samanaikaisesti.
  • Kun haluat jatkaa uintia, paina Digital Crownia ja sivupainiketta uudelleen.

Voit tarkistaa edistymisesi kellotaulusta. Voit valita, mitkä mittarit näkyvät näytöllä.

Apple Watch Series 1 ja Apple Watch (1. sukupolvi) eivät sovellu uimiseen. Lue Apple Watchisi vedenpitävyydestä

Apple Watchin lukituksen avaaminen ja veden poistaminen kaiuttimista

Kun aloitat uintitreenin, näyttö lukkiutuu tahattomien napautusten välttämiseksi. Näet lukkokuvakkeen vesilukkokuvake näytön yläosassa. Jotta voit käyttää Apple Watchia, sinun pitää avata näytön lukitus.

1. Jos haluat keskeyttää treenin, paina Digital Crownia ja sivupainiketta samanaikaisesti.
  2. Kuivaa näyttö. Jos näyttö on märkä, vesi saattaa aiheuttaa tahattomia napautuksia.
  3. Avaa näytön lukitus pyörittämällä Digital Crownia ja poista mahdollinen vesi Apple Watchista. Apple Watch antaa äänimerkin, jolloin saatat tuntea vettä ranteellasi.

Voit lukita Apple Watchin uudelleen pyyhkäisemällä oikealle ja napauttamalla sitten lukkokuvaketta .

Treenin lopettaminen

1. Jos haluat keskeyttää treenin, paina Digital Crownia ja sivupainiketta.
  2. Avaa näytön lukitus kääntämällä Digital Crownia.
  3. Pyyhkäise oikealle ja napauta lopetuspainiketta treenin päättymispainike.

Kun treeni päättyy, Apple Watch näyttää yhteenvedon treenistä, mukaan lukien uintivedot. Jos haluat nähdä lisää, tarkista treenihistoria iPhonen Kuntoilu-apista.

Allasuintitreenin yhteenveto iPhonen Kuntoilu-apissa.

Väliaikojen ja settien tarkasteleminen

1. Avaa iPhonen Kuntoilu-appi.
  2. Napauta Treenit-kohdan vierestä Näytä lisää.
  3. Napauta treeniä, jota haluat tarkastella.

Allasuinti-treeni seuraa automaattisesti väliaikoja ja automaattisia settejä, kun taas Avovesiuinti-treeni seuraa vain väliaikoja. Väliaika tarkoittaa treenin kokonaiskestoa jaettuna matkalla. Automaattiset setit näyttävät lepo- ja uintiajan erikseen.

watchOS:n aiemmissa versioissa lepoaika vähennettiin väliajoista. watchOS:n uusimmassa versiossa väliajat sisältävät lepoajan.

Parempien tulosten hankkiminen