Kirjautuminen ulos iCloudista iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple TV:ssä tai Macissa

Jos haluat lopettaa iCloudin käytön jossakin laitteessa, lue, miten voit kirjautua ulos ja mitä tapahtuu, kun kirjaudut ulos.

Mitä tapahtuu, kun kirjaudut ulos iCloudista laitteessasi

Voit kirjautua ulos iCloudista milloin tahansa, kun haluat lopettaa iCloudin ja siihen liittyvien palveluiden käytön laitteessasi. Nämä palvelut on lueteltu alla. Varmista ennen uloskirjautumista, että haluat varmasti poistaa kyseiset palvelut käytöstä. Jos haluat lopettaa vain joidenkin iCloud-ominaisuuksien käytön, voit muuttaa iCloud-asetuksiasi sen sijaan, että kirjaudut ulos iCloudista.

• Apple Pay, Apple Cash ja Apple Card*
  • Missä on...?
  • Game Center
  • HomeKit-laitteiden hallinta Koti-apilla
  • iCloud-varmuuskopiointi
  • iCloud Drive
  • iCloud-avainnippu
  • iCloud Mail
  • iCloud-kuvat
  • Siri-pikakomennot
  • Sanelin
  • jaetut albumit
  • iCloud-viestit
  • Muistutukset
  • jaetut muistiinpanot
  • jaetut Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentit
  • yhteystietojen, kalentereiden, muistutusten, kirjanmerkkien ja Safari-välilehtien päivitykset
  • Jatkuvuus-ominaisuudet, kuten Handoff, universaali leikepöytä ja automaattinen lukituksen avaus Apple Watchissa
  • asentamiesi iCloudia käyttävien muun valmistajan appien appitiedot.

Kun kirjaudut ulos, kaikki iCloudiin tallennetut tiedot poistetaan laitteestasi, mutta ne säilyvät iCloudissa. Ennen kuin kirjaudut ulos, sinulta kysytään, haluatko säilyttää kopion näistä tiedoista laitteessasi.

Jos sinulla on iCloud+ ja kirjaudut ulos iCloudista laitteessasi, et voi enää käyttää suojattua iCloud-lähetystä, Kätke osoitteeni -ominaisuutta, HomeKitin suojattu video -tukea etkä muokattua sähköpostidomainia** kyseisessä laitteessa.

* Apple Cash- ja Apple Card -tilisi on linkitetty Apple ID:hesi. Niitä ei voi siirtää toiseen Apple ID:hen tai käyttää toisella Apple ID:llä.

** Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

App Storen, iMessagen ja FaceTimen käytön jatkaminen laitteessa

Kun kirjaudut ulos iCloudista, sinut kirjataan myös automaattisesti ulos App Storesta, iMessagesta ja FaceTimesta.

Kirjautuminen ulos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Vieritä aivan alas.
    iPhonen näytön alareunassa on Kirjaudu ulos -painike, jonka teksti on punainen.
  3. Napauta Kirjaudu ulos.
  4. Anna Apple ID:si salasana ja napauta Laita pois päältä. Oletko unohtanut Apple ID -salasanasi
  5. Ota käyttöön tiedot, joista haluat kopion laitteeseesi.
  6. Napauta Kirjaudu ulos.
  7. Vahvista kirjautuminen ulos iCloudista napauttamalla uudelleen Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Apple ID ja sitten Yleiskatsaus. Jos käytät macOS High Sierraa tai aiempaa, klikkaa iCloud.
  3. Klikkaa Kirjaudu ulos.
    Kuva Francine Hansonin macOS:n Järjestelmäasetukset-valikosta. Kirjaudu ulos -painike on oikeassa alareunassa.
  4. Jos haluat pitää kopion iCloud-tiedoista Macissa ennen kirjautumista ulos, varmista, että valitset oikeat valintaneliöt. Klikkaa sitten Säilytä kopio.
  5. Jos haluat pitää kopion Safarin salasanoista Macissa, klikkaa Säilytä tässä Macissa.

Kirjautuminen ulos Apple Watchissa

Kun kirjaudut ulos iCloudista Apple Watchiin yhdistetyssä iPhonessa, Apple Watch kirjautuu automaattisesti ulos iCloudista.

Jos olet ottanut Apple Watchin käyttöön perheenjäsenelle, lue, miten voit poistaa laiteparin ja tyhjentää kyseisen Apple Watchin

Kirjautuminen ulos Apple TV:ssä

1. Siirry kohtaan Asetukset > Tilit > iCloud.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos iCloudin Windows-versiossa

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Kirjaudu ulos.