Uloskirjautuminen iCloudista laitteillasi

Jos haluat lopettaa iCloudin käytön jossakin laitteessa, lue, miten voit kirjautua ulos ja mitä tapahtuu, kun kirjaudut ulos.

Mitä tapahtuu, kun kirjaudut ulos iCloudista laitteessasi

Voit kirjautua ulos iCloudista, jos haluat lopettaa iCloudin ja siihen liittyvien palveluiden käytön laitteessa. Nämä palvelut on lueteltu alla. Varmista ennen uloskirjautumista, että haluat varmasti poistaa kyseiset palvelut käytöstä. Jos haluat lopettaa vain joidenkin iCloud-ominaisuuksien käytön, voit iCloudista uloskirjautumisen sijasta muuttaa iCloud-asetuksia.

• Apple Pay, Apple Cash ja Apple Card1

• Etsi

• Game Center

• HomeKit-laitteiden hallinta Koti-apilla

• iCloud-varmuuskopiointi

• iCloud Drive

• iCloud-avainnippu

• iCloud Mail

• iCloud-kuvat

• Jaettu iCloud-kuvakirjasto

• Siri-pikakomennot

• sanelut

• Jaetut albumit

• iCloud-viestit

• Muistutukset

• Jaetut muistiinpanot

• jaetut Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentit

• yhteystietojen, kalentereiden, muistutusten, kirjanmerkkien ja Safari-välilehtien päivitykset

• Jatkuvuus-ominaisuudet, kuten Handoff, universaali leikepöytä ja automaattinen lukituksen avaus Apple Watchissa

• asentamiesi iCloudia käyttävien muun valmistajan appien appitiedot.

Kun kirjaudut ulos, kaikki iCloudiin tallennetut tiedot pysyvät käytettävissä iCloudissa. Nämä tiedot poistetaan laitteesta, ellet halua säilyttää kopiota tiedoista, kun sinulta kysytään asiasta.

Jos sinulla on iCloud+ ja kirjaudut ulos iCloudista laitteessasi, et voi enää käyttää suojattua iCloud-lähetystä, Kätke osoitteeni ‑ominaisuutta, HomeKitin suojattu video ‑tukea etkä muokattua sähköpostidomainia kyseisessä laitteessa.2

App Storen, iMessagen ja FaceTimen käytön jatkaminen laitteessa

Kun kirjaudut ulos iCloudista, sinut kirjataan myös automaattisesti ulos App Storesta, iMessagesta ja FaceTimesta.

Uloskirjautuminen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

1. Valitse Asetukset ja napauta sitten nimeäsi.

2. Vieritä aivan alas.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-device-list
  3. Napauta Kirjaudu ulos.

4. Anna Apple ID:si salasana ja napauta Laita pois päältä. Oletko unohtanut Apple ID -salasanasi?

5. Ota käyttöön tiedot, joista haluat kopion laitteeseesi.

6. Napauta Kirjaudu ulos.

7. Vahvista kirjautuminen ulos iCloudista napauttamalla uudelleen Kirjaudu ulos.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty napauttamaan Apple ID:täsi tai et pysty kirjautumaan ulos rajoitusten vuoksi

Kirjautuminen ulos Macissa

macOS Ventura tai uudempi:

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa nimeäsi.

macos-sonoma-system-settings-apple-id-device-list
  3. Klikkaa Kirjaudu ulos.

4. Jos haluat pitää kopion iCloud-tiedoista Macissa ennen kirjautumista ulos, varmista, että valitset oikeat valintaneliöt. Klikkaa sitten Säilytä kopio.

5. Jos haluat pitää kopion Safarin salasanoista Macissa, klikkaa Säilytä tässä Macissa.

macOS Monterey tai aiempi:

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa Apple ID ja sitten Yleiskatsaus.

3. Klikkaa Kirjaudu ulos.

4. Jos haluat pitää kopion iCloud-tiedoista Macissa ennen kirjautumista ulos, varmista, että valitset oikeat valintaneliöt. Klikkaa sitten Säilytä kopio.

5. Jos haluat pitää kopion Safarin salasanoista Macissa, klikkaa Säilytä tässä Macissa.

Kirjautuminen ulos Apple Watchissa

Kun kirjaudut ulos iCloudista Apple Watchiin yhdistetyssä iPhonessa, Apple Watch kirjautuu automaattisesti ulos iCloudista.

Jos olet ottanut Apple Watchin käyttöön perheenjäsenelle, lue, miten voit poistaa laiteparin ja tyhjentää kyseisen Apple Watchin.

Kirjautuminen ulos Apple TV:ssä

1. Valitse Asetukset.

2. Valitse Käyttäjät ja tilit.

• Oletustili: valitse nimesi ja sitten Poista käyttäjä Apple TV:stä.

• Muut tilit: valitse nimesi, valitse iCloud ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos iCloudin Windows-versiossa

1. Avaa iCloudin Windows-versio.

2. Klikkaa Kirjaudu ulos.

1. Apple Cash- ja Apple Card ‑tilisi on linkitetty Apple ID:hesi. Niitä ei voi siirtää toiseen Apple ID:hen tai käyttää toisella Apple ID:llä.

2. Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.