Kirjautuminen ulos iCloudista iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple TV:ssä tai Macissa

Voit kirjautua ulos iCloudista yhdessä laitteessa tai voit poistaa iCloudin käytöstä kirjautumalla palvelusta ulos kaikissa laitteissasi.

Kun kirjaudut ulos iCloudista, sinulta kysytään, haluatko pitää laitteessasi kopion iCloudiin tallentamistasi tiedoista. Valitsetpa mitä tahansa, tietosi säilyvät iCloudissa. Et kuitenkaan voi käyttää laitteellasi seuraavia palveluita sen jälkeen, kun olet kirjautunut ulos iCloudista:

• Apple Pay, Apple Cash ja Apple Card*
  • Missä on...?
  • Game Center
  • HomeKit-laitteiden hallinta Koti-apilla
  • iCloud-varmuuskopiointi
  • iCloud Drive
  • iCloud-avainnippu
  • iCloud Mail
  • iCloud-kuvat
  • Siri-pikakomennot
  • Sanelin
  • jaetut albumit
  • iCloud-viestit
  • Muistutukset
  • jaetut muistiinpanot
  • jaetut Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentit
  • yhteystietojen, kalentereiden, muistutusten, kirjanmerkkien ja Safari-välilehtien päivitykset
  • Jatkuvuus-ominaisuudet, kuten Handoff, universaali leikepöytä ja automaattinen lukituksen avaus Apple Watchissa
  • asentamiesi iCloudia käyttävien muun valmistajan appien appitiedot.

* Apple Cash- ja Apple Card -tilisi on linkitetty Apple ID:hesi. Niitä ei voi siirtää toiseen Apple ID:hen tai käyttää toisella Apple ID:llä.

Kun kirjaudut ulos iCloudista, sinut kirjataan automaattisesti ulos App Storesta, iMessagesta ja FaceTimesta. Voit kirjautua sisään Apple ID:lläsi, jos haluat jatkaa App Storen käyttöä. Voit myös käyttää iMessagea ja FaceTimea puhelinnumerollasi

Jos kirjaudut ulos iCloudista kopioimatta tietoja laitteeseen tai Maciin, et voi käyttää tietoja, ennen kuin kirjaudut iCloudiin uudelleen.

Kirjautuminen ulos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Vieritä aivan alas.
  3. Napauta Kirjaudu ulos.
  4. Anna Apple ID:si salasana ja napauta Laita pois päältä.
  5. Ota käyttöön tiedot, joista haluat kopion laitteeseesi.
  6. Napauta Kirjaudu ulos.
  7. Vahvista kirjautuminen ulos iCloudista napauttamalla uudelleen Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Apple ID ja sitten Yleiskatsaus. Jos käytät macOS High Sierraa tai aiempaa, klikkaa iCloud.
  3. Klikkaa Kirjaudu ulos.
  4. Jos haluat pitää kopion iCloud-tiedoista Macissa ennen kirjautumista ulos, varmista, että valitset oikeat valintaneliöt. Klikkaa sitten Säilytä kopio.
  5. Jos haluat pitää kopion Safarin salasanoista Macissa, klikkaa Säilytä tässä Macissa.

Kirjautuminen ulos Apple Watchissa

Kun kirjaudut ulos iCloudista Apple Watchiin yhdistetyssä iPhonessa, Apple Watch kirjautuu automaattisesti ulos iCloudista.

Jos käytät Apple Watchia Perhejaon käyttöönoton kanssa, ota selvää, miten voit poistaa Apple Watchin laiteparin ja tyhjentää Apple Watchin

Kirjautuminen ulos Apple TV:ssä

1. Siirry kohtaan Asetukset > Tilit > iCloud.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos iCloudin Windows-versiossa

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Kirjaudu ulos.