Kirjautuminen ulos iCloudista iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple TV:ssä tai Macissa

Voit kirjautua ulos iCloudista yhdessä laitteessa tai voit ottaa iCloudin pois käytöstä kirjautumalla palvelusta ulos kaikissa laitteissasi.

Ennen kuin kirjaudut ulos iCloudista, varmista, että arkistoit tai kopioit iCloudiin tallennetut tiedot. Kun kirjaudut ulos iCloudista, et voi käyttää seuraavia palveluita laitteessasi tai Macissasi:

• Apple Pay
  • Takaisin omaan Maciin
  • Etsi ystäväni
  • Etsi iPhoneni ja Etsi Macini
  • Game Center
  • HomeKit-laitteiden hallitseminen Koti-apilla
  • iCloud-varmuuskopiointi
  • iCloud Drive
  • iCloud-avainnippu
  • iCloud Mail
  • iCloud-kuvakirjasto
  • iCloud-kuvajako
  • iCloud-viestit
  • jaetut muistiinpanot
  • jaetut Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentit
  • yhteystietojen, kalentereiden, muistutusten, kirjanmerkkien ja Safari-välilehtien päivitykset
  • Jatkuvuus-ominaisuudet, kuten Handoff, yleinen leikepöytä ja automaattinen lukituksen avaus Apple Watchissa
  • asentamiesi iCloudia käyttävien muun valmistajan appien appitiedot

Kun kirjaudut ulos iCloudista, kirjaudut automaattisesti ulos myös App Storesta, iMessagesta ja FaceTimesta. Voit jatkaa näiden palveluiden käyttöä Apple ID:lläsi kirjautumalla takaisin sisään erikseen. Näin kirjaudutaan App StoreeniMessageen ja FaceTimeen. Jos et halua kirjautua takaisin sisään Apple ID:lläsi, voit jatkaa iMessagen ja FaceTimen käyttöä puhelinnumerollasi.

Jos kirjaudut ulos iCloudista kopioimatta tietoja laitteeseen tai Maciin, et voi käyttää tietoja laitteessa tai Macissa ennen kuin kirjaudut iCloudiin uudelleen.

Kirjautuminen ulos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos käytössä on iOS 10.3 tai uudempi:

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Vieritä alas ja napauta Kirjaudu ulos.
  3. Anna Apple ID:si salasana ja napauta Laita pois päältä.
  4. Ota käyttöön tiedot, joista haluat kopion laitteeseesi.
  5. Napauta Kirjaudu ulos.
  6. Vahvista kirjautuminen ulos iCloudista napauttamalla uudelleen Kirjaudu ulos.

Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi:

1. Siirry kohtaan Asetukset > iCloud.
  2. Vieritä alas ja napauta Kirjaudu ulos.
  3. Napauta Kirjaudu ulos.
  4. Napauta Poista iPhonesta.
  5. Pidä tai poista iOS-laitteen tiedot, kuten iCloud-kalenterit, Safarin tiedot, muistutukset ja yhteystiedot, napauttamalla Pidä tai Poista.
  6. Anna Apple ID:si salasana ja napauta Laita pois päältä.

Kirjautuminen ulos Macissa

Jos käytössä on macOS High Sierra tai uudempi:

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset > iCloud.
  2. Klikkaa Kirjaudu ulos.
  3. Jos haluat pitää kopion iCloud-tiedoista Macissa ennen kirjautumista ulos, varmista, että valitset oikeat valintaneliöt. Klikkaa sitten Säilytä kopio.
  4. Jos haluat pitää kopion Safarin salasanoista Macissa, klikkaa Säilytä tässä Macissa.

Kirjautuminen ulos Apple Watchissa

Kun kirjaudut ulos iCloudista Apple Watchiin yhdistetyssä iPhonessa, Apple Watch kirjautuu automaattisesti ulos iCloudista.

Kirjautuminen ulos Apple TV:ssä

1. Siirry kohtaan Asetukset > Tilit > iCloud.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos iCloudin Windows-versiosta

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Kirjaudu ulos.