Jos Apple ID:si näkyy asetuksissa harmaana

Jos et voi napauttaa Apple ID:täsi iPhonen tai iPadin asetuksissa, tililläsi saattaa olla voimassa rajoituksia. Lue, miten voit tarkistaa, oletko määrittänyt rajoituksia Apple ID:llesi, ja miten voit poistaa ne käytöstä.

Sisältö- ja yksityisyysrajoitukset ovat Ruutuaikaan kuuluva ominaisuus, joka on suunniteltu estämään lapsia tekemästä ei-toivottuja muutoksia käyttäjätileihinsä. Jos olet ottanut rajoitukset käyttöön jostain muusta syystä ja haluat tehdä muutoksia tiliisi iPhonessa tai iPadissa, noudata seuraavia ohjeita.

Jos et voi napauttaa Apple ID:täsi

iPhone, jossa omistajan nimi näkyy asetusten yläosassa harmaana.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta sitten Ruutuaika.

2. Napauta Sisältö ja yksityisyys.

3. Jos sisältö- ja yksityisyysrajoitukset ovat käytössä, vieritä alas Salli muutokset ‑osioon.

4. Napauta Tilimuutokset ja valitse Salli. Anna pyydettäessä Ruutuaika-pääsykoodisi.

Jos et pysty napauttamaan muita valintoja asetuksissa

1. Siirry Asetuksiin ja napauta sitten Ruutuaika.

2. Napauta Sisältö ja yksityisyys.

ios-16-iphone-14-pro-settings-screen-time-content-and-privacy-restrictions-content-and-privacy-restrictions-on-allow-changes-section
  3. Jos sisältö- ja yksityisyysrajoitukset ovat käytössä, vieritä alaspäin ja tarkista, onko joissakin asetuksissa valittuna Älä salli.

4. Jos on, napauta asetusta ja valitse Salli. Anna pyydettäessä Ruutuaika-pääsykoodisi.

Jos olet perheryhmään kuuluva lapsi

Jos olet perheryhmään kuuluva lapsi ja vanhempasi tai huoltajasi on määrittänyt käyttörajoituksia laitteeseesi, sinun on pyydettävä häntä syöttämään Ruutuajan pääsykoodi, jotta voit tehdä muutoksia laitteen asetuksiin.