iOS-laitteen tai Macin ja Apple TV:n välisen laiteparin muodostaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muodostaa nopeasti laiteparin iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Macin ja Apple TV 4K:n tai Apple TV HD:n välille.

Tarvittavat asiat

iPhonen, iPadin tai iPod touchin ja Apple TV:n välisen laiteparin muodostaminen

Voit yhdellä napautuksella tehdä parin iOS-laitteesta ja Apple TV:stä, jolloin voit käyttää iOS-laitettasi kaukosäätimenä tai näppäimistönä. Voit käyttää myös AirPlayta* ja näytönjakoa ilman nelinumeroisen PIN-koodin syöttämistä joka kerralla. Toimi seuraavasti:

No alt supplied for Image
  1. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin-appi ja laitteet.

2. Avaa iOS-laitteesi lukitus ja vie se lähelle Apple TV:tä.

3. Kun näet iOS-laitteessasi viestin Tee Apple TV:stä pari, napauta Muodosta pari.

4. Syötä iOS-laitteessa nelinumeroinen PIN-koodi, joka näkyy TV:ssä.

5. Kun pariyhteys on muodostettu, iOS-laite näkyy Apple TV:n laiteluettelossa.

* Jos määrität Apple TV:n AirPlay-suojausasetukset vaatimaan pääsykoodia, sinun pitää syöttää pääsykoodi aina, kun käytät AirPlayta.

iOS-laitteen ja Apple TV:n laiteparin poistaminen

1. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin-appi ja laitteet.

2. Valitse Laitteet-kohdassa iOS-laite, jonka pariyhteyden haluat poistaa.

3. Valitse Poista laitepari.

Macin ja Apple TV:n välisen laiteparin muodostaminen

Jos olet kehittäjä, voit tehdä Macistasi ja Apple TV:stäsi laiteparin, jotta voit käyttää kehittäjäominaisuuksia ja tallentaa näyttökuvia tai kuvata videota Apple TV:n avulla. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että Mac ja Apple TV ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

2. Avaa Macissa Xcode ja valitse Window (Ikkuna) > Devices and Simulators (Laitteet ja simulaattorit).

3. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin-appi ja laitteet.

4. Valitse Xcoden laitehallinnassa Apple TV:si.

5. Syötä Macissa Apple TV:ssä näkyvä kuusinumeroinen PIN-koodi.

Apple TV:stä ja Macista on nyt muodostettu pari. Voit poistaa Macin laiteparin seuraavasti: valitse Xcode > Device Manager (Laitehallinta), valitse Apple TV:si ja sitten Unpair (Poista pari).