Apple TV:n ohjelmiston päivittäminen

Katso tietoja päivitysten tarkistamisesta tai Apple TV:n määrittämisestä päivittämään ohjelmisto automaattisesti.

Tarkista päivitykset

1. Jos käytössä on Apple TV 4K tai Apple TV (4. sukupolvi), avaa Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitykset ja valitse Päivitä ohjelmisto.*
  2.  Jos päivitys on saatavilla, valitse Lataa ja asenna. Odota, kunnes Apple TV on ladannut päivityksen. Älä katkaise Apple TV:n verkkoyhteyttä tai irrota sitä pistorasiasta ennen kuin päivitys on valmis.
  3. Päivityksen latauksen jälkeen Apple TV käynnistyy uudelleen ja valmistelee päivityksen. Älä katkaise Apple TV:n verkkoyhteyttä tai irrota sitä pistorasiasta ennen kuin päivitys on valmis.
  4. Päivityksen valmistelun jälkeen Apple TV asentaa sen. Kun päivitys on valmis, Apple TV käynnistyy automaattisesti uudelleen.

* Jos haluat päivittää Apple TV:n (2. tai 3. sukupolvi) ohjelmiston, valitse Asetukset > Yleiset > Päivitä ohjelmisto. Jos päivitys on saatavilla, lataa ja asenna se. Älä katkaise Apple TV:n verkkoyhteyttä tai irrota sitä pistorasiasta ennen kuin päivitys on valmis.

Apple TV:n päivittäminen automaattisesti

Voit määrittää Apple TV:n asentamaan uudet päivitykset automaattisesti niiden tullessa saataville. Avaa Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitykset ja laita Päivitä automaattisesti -asetus päälle.

Jos haluat päivittää Apple TV:n (2. tai 3. sukupolvi) ohjelmiston automaattisesti, valitse Asetukset > Yleiset > Päivitä ohjelmisto ja laita Päivitä automaattisesti -asetus päälle.

Näin saat apua

• Jos et pysty päivittämään Apple TV:tä, varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.
  • Jos päivityksen edistymispalkki vaikuttaa jumittuneen tai pysähtyneen, älä irrota Apple TV:tä pistorasiasta. Anna enemmän aikaa päivityksen valmistumiseen. Jos olet odottanut yli tunnin, ota yhteys Apple-tukeen ennen Apple TV:n käynnistämistä uudelleen tai irrottamista pistorasiasta.
  • Jos päivityksen aikana ilmeni ongelma, näyttöön tulee ehkä viesti, jossa pyydetään tyhjentämään kaikki asetukset tai käynnistämään laite uudelleen. Yritä ensin uudelleenkäynnistystä. Jos sama viesti tulee näkyviin uudelleen, valitse asetusten tyhjentämisvaihtoehto.
  • Ota muissa ongelmissa yhteys Apple-tukeen.