Jos televisiossa näkyy Apple TV:n vieressä iPhone

Jos vähintään tvOS 17:n sisältävässä Apple TV HD:ssä tai sitä uudemmassa esiintyy ongelmia, TV-näyttöön saattaa ilmestyä Apple TV:n kuvan viereen iPhonen kuva. Palauta Apple TV noudattamalla seuraavia ohjeita.

Mustassa näytössä näkyy käsi, joka pitää Apple TV:n vieressä iPhonea
  1. Päivitä iPhonesi. Sinulla on oltava iPhone, jossa on iOS 17 tai sitä uudempi, jotta voit palauttaa Apple TV:n.

2. Avaa iPhonen lukitus ja pidä puhelinta Apple TV:n lähellä.

Palauta Apple TV ‑ilmoitus iPhonessa
  3. Noudata iPhonessa näkyviä ohjeita.

4. Voit käyttää iPhonea normaalisti Apple TV:n palautuksen aikana. Anna Apple TV:n olla kytkettynä virtalähteeseen siihen asti, kun palautus on valmis.

Apple TV on palautumassa ‑ilmoitus iPhonessa

Jos näistä ohjeista ei ole apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.