Jos näet varoitussymbolin Apple TV:ssä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Apple TV ei käynnisty ohjelmiston päivityksen jälkeen.

Jos Apple TV:ssä ilmenee jokin ongelma ohjelmiston päivityksen aikana, irrota Apple TV pistorasiasta, kytke se takaisin ja yritä ohjelmiston päivitystä uudelleen. Jos tarvitset edelleen apua, selvitä, mikä Apple TV:n malli sinulla on, ja noudata sitä koskevia ohjeita alla.

Jos sinulla on Apple TV 4K

Jos näet varoitussymbolinvaroitussymboli, kun yrität päivittää Apple TV:n ohjelmistoa, tai jos TV:n näyttö on pimeä ja Apple TV:n etuosassa vilkkuu merkkivalo, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos sinulla on Apple TV HD tai aiempi

Jos näet varoitussymbolinvaroitussymboli, kun yrität päivittää ohjelmistoa, tai jos TV:n näyttö on pimeä ja Apple TV:ssä vilkkuu merkkivalo, voit palauttaa Apple TV:n.

Vaatimukset

• Mac- tai Windows-tietokone Jos käytät Windows-tietokonetta, tarvitset myös Apple Devices -apin tai iTunesin.

• nopea internet-yhteys

• USB-C-kaapeli, jos käytät Apple TV HD:tä, tai Micro-USB-kaapeli, jos käytät Apple TV:tä (3. sukupolvi).

Jos sinulla ei ole liittämiseen tarvittavia välineitä, varaa aika Genius Bariin tai ota yhteyttä Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Apple TV:n palauttaminen

1. Irrota HDMI-kaapeli ja virtajohto Apple TV:stä.

2. Liitä USB-C-kaapeli Apple TV HD:n takana olevaan liitäntään. Jos sinulla on Apple TV (3. sukupolvi), käytä Micro-USB-kaapelia. Käytä malliin tarkoitettua kaapelia, äläkä liitä Lightning–USB-kaapelia Apple TV:hen.

3. Liitä USB-C- tai Micro-USB-kaapelin toinen pää tietokoneen USB-porttiin.

4. Jos sinulla on Apple TV (HD tai 3. sukupolvi), liitä virtajohto.

5. Jos käytät Macia, avaa Finder-ikkuna. Jos käytät Windows-tietokonetta, avaa Apple Devices -apin tai iTunesin uusin versio.

6. Valitse laite, kun se näkyy tietokoneessa.

macos-sonoma-finder-apple-tv-tvos-17-restore-apple-t
  7. Klikkaa Palauta Apple TV. Älä irrota mitään palautuksen aikana. Apple TV:n palautuksen kesto riippuu internet-yhteyden nopeudesta.

8. Kun Apple TV:n palautus on valmis, irrota USB-C- tai Micro-USB-kaapeli ja virtajohto, jos ne oli liitetty. Liitä sitten HDMI-kaapeli ja virtajohto takaisin Apple TV:hen.

Lisätietoja

Jos Apple TV:tä ei näy iTunesissa tai jos saat palautusvirheen 1603 tai 1611, varmista, että käytät tiedonsiirtoa tukevaa USB-C- tai Micro-USB-kaapelia. Jotkin muiden tuotteiden tai lisävarusteiden mukana toimitetut kaapelit saattavat tukea ainoastaan kyseisten tuotteiden lataamista (eivätkä tiedonsiirtoa). Voi myös olla, että kaapeli toimii vain sen tuotteen kanssa, jonka mukana se toimitettiin.

Jos Apple TV:n palauttaminen ei onnistu, vie Apple TV Apple Store ‑jälleenmyyntiliikkeeseen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jotta saat lisäapua.