AirPlay-asetusten hallinta Apple TV:ssäsi

Näin hallitset sitä, kuka voi suoratoistaa sisältöä Apple TV:ssä AirPlayn avulla.

Valitse, kuka voi käyttää AirPlayta Apple TV:ssäsi

Mene asetuksiin > AirPlay ja HomeKit. Täällä voit ottaa AirPlayn käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Voit myös valita, kuka voi suoratoistaa sisältöä Apple TV:ssäsi AirPlayn avulla. Salli käyttö:

• Kaikille: kaikki voivat nähdä ja suoratoistaa sisältöä Apple TV:ssäsi AirPlayn avulla.
  • Samassa verkossa oleville: kuka tahansa, joka on yhteydessä kotisi Wi-Fi-verkkoon, voi suoratoistaa sisältöä Apple TV:ssäsi AirPlayn avulla.
  • Vain henkilöille, jotka jakavat tämän kodin: Henkilöt, jotka kutsut hallitsemaan kotiasi Koti-apissa voivat suoratoistaa sisältöä Apple TV:ssäsi.
  • Vaadi salasana: salasana vaaditaan, ennen kuin kukaan voi suoratoistaa sisältöä Apple TV:ssäsi AirPlayn avulla.

Laitteen varmistuksen käyttöönotto Apple TV:ssä (2. tai 3. sukupolvi)

Jos haluat, että kaikissa AirPlayta käyttävissä laitteissa kysytään kerran pääsykoodi, valitse asetukset > AirPlay > Suojaus ja ota käyttöön Vaadi laitteen varmistus.