Neuvotteluhuoneen näyttö -tilan ja siihen liittyvien asetusten käyttäminen Apple TV:ssä

Kun Apple TV on koulutus- tai yrityskäytössä, käytä Neuvotteluhuoneen näyttö -tilaa tai rajoita Apple TV:n AirPlay-käyttöä.

Neuvotteluhuoneen näyttö -tilan käyttäminen

Neuvotteluhuoneen näyttö -tilassa näytetään ohjeet, miten Apple TV:hen muodostetaan yhteys AirPlaylla. Tämän jälkeen kaikki huoneessa olevat voivat lähettää AirPlayta tukevan laitteensa näytön sisällön Apple TV:hen yhdistetyn laitteen näyttöön.

Ota Neuvotteluhuoneen näyttö -tila käyttöön seuraavasti:

1. Varmista, että Apple TV:ssä on tvOS:n uusin versio.
  2. Valitse Asetukset > AirPlay > Neuvotteluhuoneen näyttö.
  3. Ota Neuvotteluhuoneen näyttö -tila käyttöön.

AirPlayn suojausasetusten muuttaminen

Apple TV 4K ja Apple TV (4. sukupolvi) vaativat, että annat televisiossa näkyvän PIN-koodin, kun käytät AirPlayta toisesta Apple-laitteesta ensimmäisen kerran. Jos haluat, että PIN-koodia vaaditaan jokaisella AirPlayn käyttökerralla, valitse Asetukset > AirPlay > Neuvotteluhuoneen näyttö ja ota käyttöön asetus Vaadi PIN joka kerta.

Jos Apple TV:ssäsi on tvOS 11.2 tai vanhempi, valitse Asetukset > AirPlay > AirPlay, valitse Suojaus-kohdasta Vaadi koodi ja valitse sitten, milloin koodia vaaditaan AirPlayn käyttöä varten.

Apple TV (2. ja 3. sukupolvi) ei vaadi koodia, paitsi jos otat Laitteen varmistuksen vaatiminen -toiminnon käyttöön.

Laitteen varmistuksen käyttöönotto Apple TV:ssä (2. tai 3. sukupolvi)

Jos haluat, että kaikissa AirPlayta käyttävissä laitteissa kysytään kerran pääsykoodi, valitse Asetukset > AirPlay > Suojaus ja laita Laitteen varmistuksen vaatiminen päälle.

Apple TV:n nimen muuttaminen

Anna Apple TV:lle nimi, jotta tunnistat sen helposti, kun käytät AirPlayta. Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja > ja muuta nimeä valitsemalla Nimi.

Jos haluat muuttaa Apple TV:n (2. tai 3. sukupolvi) nimen, valitse Asetukset > Yleiset > Nimi.