Pagesin, Numbersin ja Keynoten käyttäminen Boxin kanssa

Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennettujen Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumenttien parissa. Voit myös esikatsella, muokata ja luoda uusia dokumentteja verkossa box.comissa.

Tee yhteistyötä dokumenttien parissa käyttämällä Boxia näiden Apple-laitteiden ja ohjelmistoversioiden kanssa:

Jos haluat tehdä yhteistyötä Pages-, Numbers- tai Keynote-dokumenttien parissa verkossa box.comissa, tarvitset Safari 9.1.3:n tai uudemman tai Google Chromen Macia varten, tai Google Chromen tai Microsoft Edgen Windows-tietokonetta varten.

Aloittaminen

1. Siirry box.comiin ja rekisteröi henkilökohtainen 1 Box-tili. Onko sinulla jo tili? Siirry tällöin seuraavaan vaiheeseen.
  2. Jos sinulla on henkilökohtainen tili, kirjaudu sisään ja klikkaa tai napauta nimikirjaimiasi selaimen oikeassa yläkulmassa. Valitse Account Settings (Tiliasetukset) ja sitten Integrations (Integroinnit).
    Yritystilien tapauksessa Box Enterprise -ylläpitäjät voivat avata integrointiasetukset valitsemalla Admin Console (Hallintakonsoli) > Settings (Asetukset) > Apps (Apit).
  3. Voit ottaa iWork-yhteistyön käyttöön valitsemalla iWork Collaboration (iWork-yhteistyö).
  4. Jos haluat esikatsella verkossa olevat iWork-dokumentit Boxissa, valitse iWork Previews (iWork-esikatselut).

Yhteistyö dokumentin parissa

Kun olet määrittänyt Boxin ja ottanut iWork-yhteistyön käyttöön, voit automaattisesti muokata mitä tahansa Boxiin jo tallennettua iWork-dokumenttia reaaliajassa muiden kanssa.

1. Jos haluat aloittaa yhteistyön uuden dokumentin parissa, siirrä tai tallenna dokumentti Boxiin:
    • Vedä Macissa dokumentti Finderin sivupalkissa olevaan Box-kansioon. Jos Boxia ei ole Finderin sivupalkissa, avaa Box-ohjelma Ohjelmat-kansiosta.
    • Siirrä tai kopioi iPhonessa tai iPadissa dokumentti Boxiin käyttämällä Pagesin, Numbersin tai Keynoten dokumenttien hallintaa tai Tiedostot-appia.2
    • Jos haluat käyttää Box-tiliäsi verkossa, kirjaudu tilillesi ja vedä sitten dokumentti All Files (Kaikki tiedostot) -näyttöön. Voit myös klikata Upload (Lataa), valita (File) Tiedostot ja valita dokumentin.
  2. Voit kutsua muita avaamalla dokumenttisi Box-kansiosta, klikkaamalla tai napauttamalla Yhteistyö-kuvaketta ja kutsumalla sitten muita box.comin kautta.
  3. Kun olet aloittanut yhteistyön, voit hallita dokumenttia:
    • Jos haluat tarkistaa, kuka muokkaa dokumenttia parhaillaan, klikkaa tai napauta Yhteistyö-painiketta .
    • Jos haluat määrittää rajoituksia sille, ketkä voivat tarkastella dokumenttia ja tehdä siihen muutoksia, klikkaa tai napauta Yhteistyö-painiketta ja napauta sitten Jakoasetukset.

Muokkaaminen offline-tilassa

Voit muokata jaettua dokumenttia myös silloin, kun internet-yhteyttä ei ole. Offline-tilassa tekemäsi muutokset tallennetaan vähintään 30 päiväksi, ja ne lähetetään automaattisesti Boxiin, kun siirryt taas online-tilaan. Muut osallistujat näkevät muutoksesi niiden lähettämisen jälkeen. Voit tarkistaa dokumenttiesi synkronoinnin tilan iPhonen tai iPadin dokumenttien hallinnasta tai valitsemalla Macissa Näytä > ja valitsemalla sitten synkronoinnin tilan näyttövaihtoehdon.

Jos haluat lähettää tekemäsi muutokset sisältävästä dokumentista kopion jollekin muulle, ennen kuin muutokset lähetetään, napauta iPhonessa tai iPadissa Lisää-painiketta  tai klikkaa Macissa Jaa ja valitse sitten Lähetä kopio. Jos liität dokumentin iPhonen tai iPadin Tiedostot-apista tai Macin Finderista, muutoksia ei sisällytetä dokumenttiin. Jos joku, jonka kanssa teet yhteistyötä, poistaa offline-tilassa muokkaamasi objektin, Keynote-dian tai Numbers-taulukkovälilehden, dokumentti ei sisällä näitä muutoksia, kun palaat online-tilaan ja dokumentti synkronoidaan Boxin kanssa.

iWork-dokumenttien esikatselu, muokkaus ja luonti verkossa Boxissa

Voit esikatsella, muokata ja luoda uusia iWork-dokumentteja selaimella, kun olet kirjautuneena Box-tiliisi.3 Voit suorittaa Tiedostot ja kansiot -näytössä seuraavat toiminnot:

• Jos haluat esikatsella iWork-dokumentin verkossa Boxissa, valitse dokumentti.
  • Jos haluat muokata iWork-dokumenttia verkossa Boxissa, valitse dokumentti, valitse työkalupalkista Open (Avaa) ja valitse sitten Pages, Numbers tai Keynote verkossa.
  • Jos haluat luoda uuden iWork-dokumentin verkossa Boxissa, valitse New (Uusi). Valitse sitten Pages-dokumentti, Numbers-laskentataulukko tai Keynote-esitys.

Ehdot ja tietosuoja

Kun käytät iWork-yhteistyötä tai tarkastelet iWork-esikatselua tai -dokumenttia verkossa, tiedostot tallennetaan tilapäisesti suojatuille Apple-palvelimille.

iWork-appien käyttöön sovelletaan Applen iWorkin verkkoversion palveluehtoja ja tietosuojakäytäntöä.

Jos sinulla on henkilökohtainen Box-tili, voit poistaa Box-yhteistyön ja esikatselut käytöstä Account Settings (Tiliasetukset) -valikon Integrations (Integroinnit) -välilehdessä. Jos sinulla on Boxin yritystili, ota yhteyttä organisaatioosi.

Lisätietoja

1. Organisaation on otettava iWork-yhteistyö käyttöön, ennen kuin iWork-yhteistyötä voi käyttää Box-yritystilin kanssa.

2. Varmista, että olet lisännyt Boxin Sijainteihisi iPhonessasi tai iPadissasi. Kun olet lisännyt Boxin, voit siirtää tai kopioida dokumentteja Boxin dokumenttien hallinnalla ja Tiedostot-apilla.

3. Voit avata box.comissa dokumentin, jonka koko on enintään 1 Gt. Jos dokumentti on kooltaan suurempi kuin 1 Gt, pienennä sitä iPhonen, iPadin tai Macin Pagesilla, Numbersilla tai Keynotella, ennen kuin yrität avata sen box.comissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.