Pagesin, Numbersin ja Keynoten käyttäminen Boxin kanssa

Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennettujen iWork-dokumenttien parissa. Voit myös esikatsella, muokata ja luoda uusia iWork-dokumentteja verkossa box.comissa.

Tarvitset seuraavat:

iWork-yhteistyö Boxin kanssa on mahdollista seuraavilla Apple-laitteilla ja ohjelmistoversioilla:

Voit tehdä yhteistyötä verkossa seuraavilla selainversioilla:

• Safari 9 tai uudempi tai Google Chrome 50 tai uudempi Macille
  • Internet Explorer 11 tai uudempi tai Google Chrome 50 tai uudempi Windows-tietokoneelle.

Aloittaminen

1. Siirry box.comiin ja rekisteröi henkilökohtainen 1 Box-tili. Onko sinulla jo tili? Siirry tällöin seuraavaan vaiheeseen.
  2. Jos sinulla on henkilökohtainen tili, kirjaudu sisään ja klikkaa tai napauta nimikirjaimiasi selaimen oikeassa yläkulmassa. Valitse Account Settings (Tiliasetukset) ja sitten Integrations (Integroinnit).
    Yritystilien tapauksessa Box Enterprise -ylläpitäjät voivat avata integrointiasetukset valitsemalla Admin Console (Hallintakonsoli) > Settings (Asetukset) > Apps (Apit).
  3. Voit ottaa iWork-yhteistyön käyttöön valitsemalla iWork Collaboration (iWork-yhteistyö).
  4. Jos haluat esikatsella verkossa olevat iWork-dokumentit Boxissa, valitse iWork Previews (iWork-esikatselut).

1 Organisaation on otettava iWork-yhteistyö käyttöön, ennen kuin iWork-yhteistyötä voi käyttää Box-yritystilin kanssa.

Yhteistyö dokumentin parissa

Kun olet määrittänyt Boxin ja ottanut iWork-yhteistyön käyttöön, voit automaattisesti muokata mitä tahansa Boxiin jo tallennettua iWork-dokumenttia reaaliajassa muiden kanssa.

1. Jos haluat aloittaa yhteistyön uuden dokumentin parissa, siirrä tai tallenna dokumentti Boxiin:
    • Vedä Macissa dokumentti Finderin sivupalkissa olevaan Box-kansioon. Jos Boxia ei ole Finderin sivupalkissa, avaa Box-ohjelma Ohjelmat-kansiosta.
    • Siirrä tai kopioi iOS-laitteessa dokumentti Boxiin käyttämällä Pagesin, Numbersin tai Keynoten dokumenttien hallintaa tai Tiedostot-appia
    • Jos haluat käyttää Box-tiliäsi verkossa, kirjaudu tilillesi ja vedä sitten dokumentti All Files (Kaikki tiedostot) -näyttöön. Voit myös klikata Upload (Lataa), valita (File) Tiedostot ja valita dokumentin.
  2. Kutsu sitten ihmiset, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä:
    • Klikkaa Macissa tai verkossa Boxissa Yhteistyö-kuvake ja kutsu sitten ihmisiä box.comin kautta.
    • Napauta iOS:ssä Lisää vaihtoehtoja -kuvake, napauta Tee yhteistyötä muiden kanssa ja kutsu sitten ihmisiä.
  3. Kun olet aloittanut yhteistyön, voit hallita dokumenttia:
    • Jos haluat tarkistaa, kuka juuri nyt muokkaa dokumenttia, klikkaa tai napauta Yhteistyökuvake valintamerkillä.
    • Jos haluat rajoittaa, kuka voi tarkastella ja muuttaa dokumenttia, klikkaa tai napauta Yhteistyökuvake valintamerkillä ja napauta sitten Share Settings (Jakoasetukset).

Muokkaaminen offline-tilassa

Jos siirryt Macissa offline-tilaan, kun dokumentti on auki, voit jatkaa muokkausta. Kun muodostat yhteyden uudelleen, muokkaukset lisätään automaattisesti dokumenttiin. Jos muut osallistujat muokkaavat dokumenttia sillä välin, kun olet offline-tilassa, dokumentista voidaan luoda kopio alkuperäiskappaleen kanssa samaan kansioon.

iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa yhteistyödokumentteja ei voi muokata offline-tilassa. Jos siirryt offline-tilaan, sinua pyydetään tallentamaan paikallinen kopio laitteeseen. Kun palaat online-tilaan, voit lähettää paikallisen kopion Boxiin tai kopioida muutokset paikallisesta kopiosta ja liittää ne alkuperäiseen dokumenttiin.

iWork-dokumenttien esikatselu, muokkaus ja luonti verkossa Boxissa

Voit esikatsella, muokata ja luoda uusia iWork-dokumentteja selaimella, kun olet kirjautuneena Box-tiliisi.2 Voit suorittaa All Files (Kaikki tiedostot) -näytössä seuraavat toiminnot:

• Jos haluat esikatsella iWork-dokumentin verkossa Boxissa, valitse dokumentti.
  • Jos haluat muokata iWork-dokumenttia verkossa Boxissa, valitse dokumentti, valitse työkalupalkista Open (Avaa) ja valitse sitten Pages, Numbers tai Keynote verkossa.
  • Jos haluat luoda uuden iWork-dokumentin verkossa Boxissa, valitse New (Uusi). Valitse sitten Pages-dokumentti, Numbers-laskentataulukko tai Keynote-esitys.

2 Voit avata box.comissa enintään 1 Gt:n kokoiset dokumentit. Jos dokumentti on kooltaan suurempi kuin 1 Gt, pienennä sitä Pagesin, Numbersin tai Keynoten Mac- tai iOS-versiolla, ennen kuin yrität avata sen box.comissa.

Lisätietoja

Ehdot ja tietosuoja

Kun käytät iWork-yhteistyötä tai tarkastelet iWork-esikatselua tai -dokumenttia verkossa, tiedostot tallennetaan tilapäisesti suojatuille Apple-palvelimille.

iWork-appien käyttöön sovelletaan Applen iWorkin verkkoversion palveluehtoja ja tietosuojakäytäntöä.

Jos sinulla on henkilökohtainen Box-tili, voit poistaa Box-yhteistyön ja esikatselut käytöstä Account Settings (Tiliasetukset) -valikon Integrations (Integroinnit) -välilehdessä. Jos sinulla on Boxin yritystili, ota yhteyttä organisaatioosi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.