Pagesin, Numbersin ja Keynoten käyttäminen Boxin kanssa

Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennettujen Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostojen parissa. Voit myös esikatsella, muokata ja luoda uusia dokumentteja verkossa box.comissa.

Vaatimukset

Tiedostojen yhteiskäyttö Boxissa onnistuu näillä Apple-laitteilla ja ohjelmistoversioilla:

Jos haluat tehdä yhteistyötä Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedostojen parissa verkossa box.comissa, tarvitset Macin, jossa on Safari 11.1.2 tai uudempi tai Google Chrome, tai Windows-tietokoneen, jossa on Google Chrome tai Microsoft Edge.

Aloittaminen

1. Siirry box.comiin ja rekisteröi henkilökohtainen 1 Box-tili. Onko sinulla jo tili? Siirry tällöin seuraavaan vaiheeseen.

2. Jos sinulla on henkilökohtainen tili, kirjaudu sisään ja klikkaa tai napauta nimikirjaimiasi selaimen oikeassa yläkulmassa. Valitse Account Settings (Tiliasetukset) ja sitten Integrations (Integroinnit).

Yritystilien tapauksessa Box Enterprise -ylläpitäjät voivat avata integrointiasetukset valitsemalla Admin Console (Hallintakonsoli) > Settings (Asetukset) > Apps (Apit).

3. Jos haluat ottaa yhteistyön käyttöön, valitse valintaneliö kohdasta iWork-yhteistyö.

4. Jos haluat esikatsella Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostoja verkossa Boxissa, valitse valintaneliö kohdasta iWork-esikatselu.

Yhteistyö Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedostossa

Kun olet määrittänyt Boxin ja ottanut iWork-yhteistyön käyttöön, voit automaattisesti muokata mitä tahansa Boxiin jo tallennettua Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedostoa reaaliajassa muiden kanssa.

1. Jos haluat aloittaa yhteistyön uuden tiedoston parissa, siirrä tai tallenna se Boxiin:

• Jos käytät Macia, vedä tiedosto Finderin sivupalkissa olevaan Box-kansioon. Jos Boxia ei ole Finderin sivupalkissa, avaa Box-ohjelma Ohjelmat-kansiosta.

• Jos käytät iPhonea tai iPadia, siirrä tai kopioi tiedosto Boxiin käyttämällä dokumenttien, laskentataulukoiden tai esitysten hallintaa Pagesissa, Numbersissa tai Keynotessa. Voit myös käyttää Tiedostot-appia.2

• Jos käytät Box-tiliäsi verkossa, kirjaudu tilillesi ja vedä sitten tiedosto Kaikki tiedostot ‑näyttöön. Voit myös klikata Lähetä > Tiedosto ja valita sitten Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedoston.

2. Voit kutsua muita avaamalla tiedostosi Box-kansiosta, klikkaamalla tai napauttamalla Jaa-painiketta ja kutsumalla sitten muita seuraavasti:

• Mac: valitse Tee yhteistyötä Boxissa, valitse tarvittaessa Jatka, kirjaudu Boxiin, valitse dokumentti box.comissa ja kutsu sitten osallistujia klikkaamalla Jaa.

• iPhone tai iPad: napauta Kutsu muita Boxissa ja kutsu sitten osallistujia.

• Verkkoversio: valitse tiedosto Box-tililläsi osoitteessa box.com ja kutsu sitten osallistujia klikkaamalla Jaa.

3. Kun olet aloittanut yhteistyön, klikkaa tai napauta Yhteistyö-painikettaNo alt supplied for Image, niin näet, mitä yhteiskäyttäjät tekevät, ja voit hallita tiedostoa:

• Viimeisin toiminta -kohdasta näet muiden tekemät muokkaukset reaaliaikaisesti sekä heidän äskettäin tekemänsä toimet.

• Jos haluat muuttaa dokumentin käyttöoikeuksia, klikkaa tai napauta Hallitse jaettua tiedostoa Boxissa. Luettelo osallistujista avautuu selaimeesi verkossa osoitteessa box.com. Klikkaa tai napauta Permissions (Oikeudet) -sarakkeessa osallistujaa, jonka tilaa haluat muuttaa.

Muokkaaminen offline-tilassa

Voit muokata jaettua tiedostoa myös silloin, kun internet-yhteyttä ei ole. Offline-tilassa tekemäsi muutokset tallennetaan vähintään 30 päiväksi, ja ne lähetetään automaattisesti Boxiin, kun siirryt taas online-tilaan. Muut osallistujat näkevät muutoksesi niiden lähettämisen jälkeen. Voit tarkistaa tiedoston synkronoinnin tilan iPhonessa tai iPadissa dokumenttien, laskentataulukoiden tai esitysten hallinnasta ja Macissa valitsemalla Näytä > Näytä synkronoinnin tila.

Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostojen esikatseleminen, muokkaaminen ja luominen verkossa Boxissa

Voit esikatsella, muokata ja luoda Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostoja selaimessa, kun olet kirjautuneena Box-tilillesi.3

Tiedostot ja kansiot ‑näytössä verkossa Boxissa:

• Esikatsele tiedostoa valitsemalla se.

• Jos haluat muokata tiedostoa, valitse se. Klikkaa sitten työkalupalkista Avaa ja valitse Pages, Numbers tai Keynote verkossa.

• Jos haluat luoda uuden Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedoston, klikkaa Uusi. Valitse sitten Pages-dokumentti, Numbers-laskentataulukko tai Keynote-esitys.

Kun käytät Pages-, Numbers- ja Keynote-yhteistyötiedostoa verkossa Boxissa, et näe päivityksiä osallistujien toiminnasta. Nämä päivitykset näkyvät vain osallistujille, jotka käyttävät Pagesia, Numbersia tai Keynotea Macissa, iPadissa tai iPhonessa.

Ehdot ja tietosuoja

Kun käytät iWork-yhteistyötä tai tarkastelet iWork-esikatselua tai ‑tiedostoa verkossa, tiedostot tallennetaan tilapäisesti suojatuille Apple-palvelimille.

iWorkin esikatselun, muokkauksen ja yhteistyön käyttöön sovelletaan Applen iWorkin verkkoversion palveluehtoja ja tietosuojakäytäntöä.

Jos sinulla on henkilökohtainen Box-tili, voit poistaa Box-yhteistyön ja esikatselut käytöstä Account Settings (Tiliasetukset) -valikon Integrations (Integroinnit) -välilehdessä. Jos sinulla on Boxin yritystili, ota yhteyttä organisaatioosi.

Lisätietoja

1. Organisaation on otettava iWork-yhteistyö käyttöön ennen kuin iWork-yhteistyötä voidaan käyttää Box-yritystilillä.

2. Varmista, että olet lisännyt Boxin sijainteihisi Kun olet lisännyt Boxin, voit siirtää tai kopioida dokumentteja Boxin dokumenttien hallinnalla ja Tiedostot-apilla.

3. Voit avata box.comissa dokumentin, jonka koko on enintään 1 Gt. Jos dokumentti on kooltaan suurempi kuin 1 Gt, pienennä sitä iPhonen, iPadin tai Macin Pagesilla, Numbersilla tai Keynotella, ennen kuin yrität avata sen box.comissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.