Muiden valmistajien pilvi-appien käyttö Tiedostot-apissa

Tiedostot-appiin voi lisätä muiden valmistajien pilvipalveluita, kuten Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud ja Google Drive, joten voit käyttää kaikkia tiedostoja kaikilla laitteillasi.

Näin lisäät muiden valmistajien pilvitallennusappeja Tiedostot-appiin

1. Lataa ja ota käyttöön muun valmistajan pilvi-appi, kuten Dropbox, OneDrive tai Google Drive.

2. Avaa Tiedostot-appi.

3. Napauta Selaa-välilehteä.

4. Napauta Lisää-painikettaLisää-painike ja napauta sitten Asetukset.

ios15-iphone-12-pro-files-browse-locations
  5. Ota Tiedostot-apissa käytettävät muiden valmistajien apit käyttöön.

ios15-iphone-12-pro-files-browse-locations-more-edit
  6. Napauta Valmis.

7. Jos jokin muun valmistajan pilvipalvelu ei näy Tiedostot-apissa, ota yhteys pilvipalvelun tarjoajaan.

Tiedostojen siirtäminen muun valmistajan pilvi-apista Tiedostot-apissa

1. Etsi Tiedostot-apista muun valmistajan tiedosto, jonka haluat siirtää.

2. Pidä tiedostoa painettuna, kunnes näyttöön tulee valikko, ja napauta sitten Siirrä.

3. Valitse kansio, johon haluat siirtää tiedoston.

4. Napauta Kopioi.