Tietoja iPhonen ja iPod touchin Sää-ohjelmasta ja -kuvakkeista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhonen Sää-ohjelmalla voi tarkistaa säätiedot olinpaikassa tai jossakin muussa kaupungissa.

iOS:n Sää-ohjelmalla sään voi tarkistaa kaupungin nimen, postinumeron tai lentokenttäkoodin perusteella. Voit myös luoda luettelon seurattavista kaupungeista ja järjestää luettelon haluamallasi tavalla.

Sää-ohjelman käyttäminen

Ohjelman voi avata napauttamalla sitä. Jos haluat tarkastella sääolosuhteita tunti tunnilta, pyyhkäise päivän alta vasemmalta oikealle. Voit myös vierittää alaspäin ja tuoda näkyviin lisätietoja, kuten viikkokatsauksen ja sään todennäköisyyden.

Jos haluat tarkastella jonkin toisen kaupungin tietoja, pyyhkäise vasemmalle tai tuo kaupunkiluettelosi näkyviin napauttamalla vaihtoehtoa . Fahrenheit- ja Celsius-asteiden välillä voi vaihdella vierittämällä luettelon alaosaan ja napauttamalla vaihtoehtoa .

Sää-ohjelma saa säätiedot The Weather Channeliltä. Jos säätiedot eivät ole tarkkoja, napauta vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaketta ja siirry suoraan säätietojen toimittajaan.

Kaupunkien lisääminen, poistaminen ja järjestäminen uudelleen

Voit lisätä kaupungin sääluetteloon seuraavasti:

1. Napauta ja sitten .
  2. Anna kaupungin nimi, postinumero tai lentokenttäkoodi.
  3. Napauta kaupunkia, kun se tulee näkyviin.

Jos haluat poistaa kaupungin sääluettelosta, pyyhkäise vasemmalle kaupungin kohdalla ja napauta sitten Poista. Jos haluat järjestää luettelossa olevat kaupungit uudelleen, kosketa kaupunkia ja pidä sitä painettuna. Voit sitten siirtää sitä ylös- ja alaspäin luettelossa.

Sääkuvakkeiden näyttäminen

Sääkuvakkeet ilmaisevat sääolosuhteet, kuten sateen ja tuulen. Seuraavassa on luettelo joistakin sääkuvakkeista ja niiden merkityksistä.

Auringonnousu

Auringonlasku

Selkeää

Puolipilvistä

Lämmintä

Hiekkamyrsky

Usvaista

Savuverho

Sumuista

Tuulista

Pilvistä

Ukkosmyrskyjä

Sadekuuroja

Rankkasadetta

Tihkusadetta

Räntäsadetta

Hirmumyrskyjä

Pyörremyrskyjä

Lumisadetta

Kevyttä lumisadetta

Sakeaa lumi-/räntäsadetta

Lumimyrskyjä

Pakkasta

Pilvistä

Selkeää