Lataa MacBook Pro Thunderbolt 3 -portin kautta

MacBook Pro (2016 ja uudemmat) kannattaa ladata tietokoneen mukana toimitetun virtalähteen avulla.

Koska MacBook Pro -malleissa (alkaen vuodesta 2016) on useita lataukseen käytettäviä Thunderbolt 3 (USB-C) -portteja, saatat kuvitella, että lataaminen on nopeampaa useammalla tietokoneeseen liitetyllä virtalähteellä.

Usean virtalähteen käyttö ei nopeuta latausta, koska Mac ottaa virtaa vain yhdestä virtalähteestä – vaikka niitä olisi kytkettynä useampia. Jos liität useamman kuin yhden virtalähteen, Mac valitsee automaattisesti yhden parhaiten sopivan virtalähteen ja hoitaa latauksen sen kautta.

Thunderbolt 3:lla varustettu MacBook Pro kannattaa ladata tietokoneen mukana toimitetun virtalähteen avulla. Esimerkiksi iPadin mukana toimitetun alitehoisen virtalähteen käyttäminen hidastaa latausta.