Apple Watchin Dockin käyttäminen

Avaa suosikkiappisi nopeasti tai siirry apista toiseen.

Sää- ja Harjoittelu-apit Dockissa

Apin avaaminen Dockista

1. Paina sivupainiketta.
  2. Pyyhkäise ylös tai alas. Tai käännä Digital Crownia.
  3. Avaa appi napauttamalla. Jos vierität alareunaan asti, voit napauttaa Kaikki apit ja siirtyä Koti-valikkoon.
  4. Sulje Dock painamalla sivupainiketta.

Dockissa näkyvien appien valinta

Dock voi näyttää viimeksi käytetyt appisi tai enintään 10 suosikkiappiasi. Kun valitset Äskeiset, appisi näkyvät siinä järjestyksessä kuin olet ne avannut. Kun valitset Suosikit, voit valita näkyviin tulevat apit, mutta viimeksi käyttämäsi appi näkyy edelleen Dockin yläreunassa. Jos se ei kuulu vielä suosikkeihin, voit lisätä sen napauttamalla Pidä Dockissa.

Näkyvissä olevien valinta:

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Dock.
  3. Napauta Äskeiset tai Suosikit.

iPhonen Dock-näyttö

Suosikkiappien valinta

Jos järjestät Dockin suosikkien mukaan, voit valita, mitkä apit näkyvät tai poistetaan näkyvistä:

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Dock.
  3. Varmista, että Suosikit on valittuna.
  4. Napauta Muokkaa.
    • Poista appeja napauttamalla poistokuvaketta ja sitten Poista.
    • Lisää appeja napauttamalla lisäyskuvaketta. Voit lisätä enintään 10 appia.
    • Järjestä apit uudelleen painamalla apin vieressä olevaa Järjestä uudelleen -painiketta ja pitämällä sitä painettuna. Vedä sitten sitä ylös- tai alaspäin.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla Valmis.

Apple Watchin poistotoiminto

Apin poistaminen Dockista

1. Avaa Dock.
  2. Siirry johonkin appiin ja pyyhkäise vasemmalle.
  3. Napauta Poista.

Voit poistaa appeja Dockista riippumatta siitä, onko ne järjestetty äskettäisten vai suosikkien mukaisesti.