Apple Watchin Ohjauskeskuksen käyttäminen

Yhdellä ylöspäin pyyhkäisyllä voit tarkistaa akun ja asetukset. Voit sitten yhdistää kaiuttimeen, hiljentää kellon jne.

Ohjauskeskuksen avaaminen

Pyyhkäise kellotaulun alareunasta ylöspäin.

Ohjauskeskuksen sulkeminen

Pyyhkäise kellotaulun yläreunasta alaspäin.

Asetusten ja akun tarkistaminen

Näet yhdellä silmäyksellä, mitkä asetukset ovat päällä tai pois päältä, ja napauttamalla voit vaihtaa niiden tilaa.

Akku prosentteina -painike näyttää 100 %

Tarkista akun varaus tai ota Virransäästö käyttöön.

mobiiliyhteys-kuvake

Mobiiliyhteyden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.1

oranssi Lentokonetila-painike

Lentokonetilan laittaminen päälle ja pois päältä.

Hiljainen tila -painike

Hiljaisen tilan laittaminen päälle ja pois päältä.

Kuu- tai Älä häiritse -painike

Älä häiritse -tilan laittaminen päälle ja pois päältä.

Lukkopainike

Apple Watchin lukitseminen.4

Vesilukkopainike

Käytä Vesilukkoa estämään tahattomia napautuksia.2

iPhone-painike

Toista ääni, jos et löydä iPhoneasi. Tai kosketa ja pidä painettuna, jotta se vilkuttaa valoaan.

taskulamppu-kuvake

Kytke taskulamppu päälle. Sammuta taskulamppu pyyhkäisemällä alaspäin.

Teatterinaamiot-kuvake

Laita Teatteritila päälle tai pois päältä. Tällä asetuksella voit kytkeä Hiljainen tila -toiminnon käyttöön. Näytön valo ei syty, ennen kuin napautat tai painat jotain painiketta.3

Yhteyden tarkistaminen

Ohjauskeskuksen yläreunasta näet, ovatko Apple Watch ja iPhone yhdistettynä toisiinsa. Kun ne yhdistyvät, vihreä iPhone-kuvake tulee näkyviin. Kun niiden yhteys katkeaa, punainen iPhone-kuvake tai punainen X-kuvake tulee näkyviin. Kun Apple Watch muodostaa Wi-Fi-yhteyden, näkyviin tulee Wi-Fi-kuvakeKun Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) muodostaa mobiiliyhteyden, näkyviin tulee Vihreät pisteet.1

Ohjeita Apple Watchin ja iPhonen yhdistämiseen.

1. Käytettävissä vain Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) -mallissa.
  2. Käytettävissä vain Apple Watch Series 2:ssa tai uudemmissa. Apple Watch Series 1 ja Apple Watch (1. sukupolvi) eivät sovellu uimiseen. Lue lisää Apple Watchin vedenpitävyydestä
  3. Apple Watch Series 2:lla tai uudemmalla voit myös herättää kellon kääntämällä Digital Crownia.
  4. Jos asetit pääsykoodin ja laitoit Ranteentunnistus-toiminnon pois päältä, tällä asetuksella voit lukita Apple Watchin manuaalisesti Ohjauskeskuksessa. Jos et asettanut pääsykoodia (tai asetit pääsykoodin, mutta laitoit Ranteentunnistus-toiminnon päälle), et näe tätä asetusta.