Virhe 53 iPhonea tai iPadia päivitettäessä tai palautettaessa

Lue tietoja virheestä 53 ja ohjeita siihen, miten toimia, jos näet sen tietokoneessa.

Tietoja virheestä 53

Jos yrität päivittää tai palauttaa iPhonea tai iPadia käyttämällä macOS Catalina 10.15:tä tai uudempaa Finderissa, macOS Mojave 10.14:ää tai aiempaa tai iTunesia Windows-tietokoneella, saatat nähdä tietokoneessa virheen 53.

Apple on julkaissut virheen 53 ennen helmikuuta 2016 saaneille käyttäjille iOS 9.3 -päivityksen, jonka avulla laite voidaan palauttaa Macilla tai Windows-tietokoneella. Voit palauttaa laitteesi tämän artikkelin ohjeiden avulla. Jos olet mielestäsi maksanut takuun ulkopuolisen laitteen vaihdosta virheestä 53 johtuvan ongelman vuoksi, ota yhteys Apple-tukeen ja pyydä lisätietoja hyvityksestä.

Toimintaohjeet

1. Varmista, että Macissa on uusimmat ohjelmistopäivitykset. Jos käytät iTunesia, varmista, että laitteessasi on iTunesin uusin versio.

2. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-kaapelin avulla.

3. Etsi laitteesi tietokoneestasi.

4. Kun järjestelmä kysyy, haluatko palauttaa vai päivittää, valitse Päivitä. Tietokone yrittää asentaa ohjelmiston uudelleen ja palauttaa laitteesi tietoja poistamatta.1

5. Jos et pääse Applen logonäytöstä eteenpäin, pakota laite käynnistymään uudelleen2. Kun järjestelmä kysyy, haluatko palauttaa vai päivittää, valitse Palauta.

6. Kun näet laitteen tervetulonäytön, ota laite käyttöön näytön ohjeiden mukaisesti.

7. Jos laitteen Touch ID ei toiminut ennen virheen 53 ilmenemistä, se ei toimi laitteen päivittämisen tai palauttamisen jälkeenkään. Ota yhteyttä Apple-tukeen ja kysy lisätietoja Touch ID:n huoltovaihtoehdoista.

Jos saat virheen 53 iOS 9.3:a tai uudempaa asennettaessa, varmista, että tietokone pystyy kommunikoimaan Applen palvelimien kanssa, tai kokeile toisella tietokoneella.

1. Jos palautus ei onnistu ja saat jonkin muun virhekoodin kuin 53, lue lisäohjeita.

2. Voit pakottaa laitteen käynnistymään uudelleen painamalla nukkumis- ja Koti- tai sivupainikkeita yhtä aikaa, kunnes näet Applen logon uudelleen.