Ansaitse aktiivisuuspalkintoja Apple Watchin avulla

Voit ansaita palkintoja ennätyksistäsi, liikkumisjaksoistasi ja tärkeistä merkkipaaluistasi Apple Watchisi avulla. iPhonen Aktiivisuus-apin avulla voit selvittää, mitä olet jo ansainnut ja mitä uusia tavoitteita voit yrittää saavuttaa.

Täydellinen viikko (seisominen) -palkinto iPhone X:n Aktiivisuus-apissa.

Palkintojen ansaitseminen

Voit ansaita aktiivisuuspalkintoja käyttämällä Apple Watchin kuntoiluappeja saavuttaaksesi tavoitteesi. Voit käyttää Aktiivisuus-appia, Harjoittelu-appia tai mitä tahansa appia, joka lisää harjoitukset Terveys-appiin. Lue lisätietoja palkinnoista avaamalla iPhonen Aktiivisuus-appi, napauttamalla Palkinnot-välilehteä ja napauttamalla sitten palkintoa.

Apple Watchisi antaa ilmoituksen, kun ansaitset jonkin palkinnon. Joitakin palkintoja voi ansaita useita kertoja. Voit esimerkiksi ansaita Täydellinen viikko (seisominen) -palkinnon useammin kuin kerran.

Palkintojen näyttäminen

Avaa iPhonessa Aktiivisuus-appi ja napauta sitten Palkinnot-välilehteä.

Näet palkinnon ansaitsemisen ajankohdan ja syyn siihen napauttamalla palkintoa. Katso palkinnon takaosaa pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Ring in the New Year Challenge -haaste Apple Watchissa.

Erikoispalkintojen ansaitseminen aktiivisuushaasteista

Silloin tällöin saat tilaisuuden osallistua erikoisaktiivisuushaasteisiin (kuten uudenvuoden haaste Ring in the New Year Challenge), joissa ansaitaan erikoispalkintoja. Ennen haasteen alkamista saat Apple Watchin Aktiivisuus-apilta ilmoituksen, jossa kerrotaan, miten voit ansaita erikoispalkinnon. Voit myös joka kuukausi suorittaa juuri sinua varten valitun kuukausihaasteen.

Voit tarkastella näitä erikoishaasteita iPhonen Aktiivisuus-apissa, kun niitä on saatavana. Nämä haasteet ovat voimassa vain rajoitetun ajan, ja jos et onnistu ansaitsemaan palkintoa määritettynä ajanjaksona, se ei ole saatavana myöhemmin.

Erikoispalkintojen ansaitseminen aktiivisuuskilpailuista

watchOS 5:ssä voit ansaita palkintoja myös osallistumalla kilpailuihin ystäviesi kanssa. Ansaitset kilpailun aikana pisteitä sen mukaan, miten suuren osuuden aktiivisuusympyröistäsi onnistut täyttämään. Kun kilpailu on päättynyt, voit ansaita palkinnon joko osallistumisesta tai voittamisesta. Jos voitat, palkinto on ainutlaatuinen kilpailustasi tämän ystävän kanssa.

Lue, miten voit haastaa ystäviä kilpailemaan

Näin saat apua

Etsi ongelmasi alta. Jos et löydä omaa ongelmaasi, ota yhteyttä Apple-tukeen

Saavutat tavoitteen, mutta et saa palkintoa

Saat palkinnon 9 päivän kuluessa aktiivisuushaasteen suorittamisesta.

Jos sinulta puuttuu palkintoja iOS 12:een päivittämisen jälkeen

Jotkin Aktiivisuus-haasteiden palkinnot puuttuvat Aktiivisuus-apista iOS 12:ssa. Näet kaikki palkintosi päivittämällä iOS 12.1:een tai uudempaan.

Et näe aktiivisuushaasteita iPhonessa tai Apple Watchissa

Jos aktiivisuushaaste on jo ohi, se ei näy Palkinnot-välilehdellä.

Tarkista kunkin vaiheen jälkeen, näkyykö haaste:

1. Varmista, että iPhonen ja Apple Watchin ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jotta näet uudet haasteet ja voit osallistua niihin, tarvitset watchOS 5.1:n tai uudemman.
  2. Varmista, että Apple Watch pystyy muodostamaan yhteyden Wi-Fi-verkkoon, jotta se voi ladata haasteen.

Jotkin haasteet ovat saatavilla vain tietyillä alueilla. Voit tarkistaa oman alueesi iPhonesta avaamalla Apple Watch -apin ja napauttamalla sitten Yleiset > Kieli ja alue.