Yöpöytätilan käyttäminen Apple Watchissa

Kun Apple Watch latautuu, voit käyttää sitä yöpöydän kellona ja herätyskellona.

Yöpöytätilan laittaminen päälle*

Yöpöytätilassa* Apple Watch näyttää päivämäärän ja kellonajan sekä akun varausmäärän. Jos asetat hälytyksen, myös se näkyy kellotaulussa. Voit laittaa yöpöytätilan päälle seuraavasti:

1. Liitä Apple Watch laturiin. Apple Watch pysyy yöpöytätilassa latauksen aikana.
  2. Näet näytön napauttamalla kellotaulua, painamalla Digital Crownia tai sivupainiketta tai töytäisemällä Apple Watchia kevyesti. Voit myös kokeilla, riittääkö pöydän töytäiseminen tai napauttaminen.

Voit käyttää Apple Watchia, kun se on yöpöytätilassa, pitämällä sitä kellotaulu ylöspäin tai asettamalla sen tasaiselle pinnalle ja painamalla sitten Digital Crownia tai sivupainiketta.

Herätyksen asettaminen

Voit pyytää Siriä asettamaan herätyksen puolestasi. Sano esimerkiksi ”Aseta herätys aamuksi kello 7” tai ”Herätä minut kello 19.00”.

Apple Watchin herätys ei liity iPhonen herätyksiin. Aseta yöpöytätilan hälytys ja säädä sitä Apple Watchista käsin:

1. Avaa Apple Watchin Herätykset-ohjelma.
  2. Napauta Lisää herätys. Tai napauta olemassa olevaa hälytystä ja sitten Muuta aikaa.
  3. Napauta ap. tai ip. ja sitten tunnit tai minuutit. Säädä aikaa kääntämällä Digital Crownia.
  4. Napauta Aseta.

Kun herätys alkaa, Apple Watch antaa äänimerkin ja teksti muuttuu oranssiksi. Voit laittaa herätyksen pois päältä painamalla sivupainiketta. Voit laittaa torkun päälle yhdeksäksi minuutiksi painamalla Digital Crownia.

Yöpöytätilan laittaminen päälle ja pois päältä

1. Avaa Apple Watchin Asetukset-appi.
  2. Napauta Yleiset > Yöpöytätila.
  3. Laita yöpöytätila pois päältä tai takaisin päälle napauttamalla.

* Yöpöytätilan nimi Isossa-Britanniassa on Bedside mode.