Toimi näin, jos sinua pyydetään luomaan uusi iCloud-suojakoodi

Jos käytät iCloud-avainnippua iOS 8.4:ssä tai sitä vanhemmassa iOS-versiossa tai OS X 10.10.4:ssä tai sitä vanhemmassa OS X -versiossa, saatat saada viestin Sinun on luotava uusi suojakoodi iCloud-avainnippupalvelinten muutoksen vuoksi.

Tämä ei koske tilejä, joissa on kaksiosainen todennus käytössä. Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset, napauta [nimesi] ja napauta sitten Salasana ja suojaus tarkistaaksesi, oletko ottanut kaksiosaisen todennuksen käyttöön. Valitse Macissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Apple ID ja valitse Suojaus ja yksityisyys.

Kun näet viestin, voit päivittää laitteesi käyttöjärjestelmän ja jatkaa päivittämättä iCloud-suojakoodia. iCloud-suojakoodia käytetään henkilöllisyytesi varmistamiseen, kun otat iCloud-avainnipun käyttöön uudessa laitteessa ja kun palautat iCloud-avainnipun.

iPhone, iPad tai iPod touch

Napauta viestivalikossa Ei nyt ja päivitä laitteeseesi uusin iOS-versio.

Jos et päivitä, viesti näkyy uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Jos valitset kolmesti Ei nyt päivittämättä laitettasi, iCloud-avainnippu menee pois päältä, etkä näe suojakoodiviestiä enää. iCloud-avainnipun poistaminen käytöstä ei vaikuta paikalliseen avainnippuusi, mutta käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja muut avainnipun kohteet eivät kuitenkaan päivity laitteidesi kesken. Et myöskään voi palauttaa iCloud-avainnippuasi iCloudista.

Mac

Klikkaa viestivalikossa Luo uusi koodi, pienennä avautuva ikkuna ja päivitä Maciisi uusin macOS-versio.

Jos klikkaat Nollaa ja laita pois päältä, iCloud-avainnippusi poistetaan iCloudista ja laitetaan pois päältä laitteessasi. Tämä ei vaikuta paikalliseen avainnippuusi, mutta käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja muut avainnipun kohteet eivät kuitenkaan päivity laitteidesi kesken.

Uuden iCloud-suojakoodin luominen

Kun näet tämän viestin, voit myös luoda uuden koodin ja jatkaa iCloud-avainnipun käyttämistä laitteessasi.

Voit päivittää iCloud-suojakoodin valitsemalla Luo uusi koodi ja luomalla uuden koodin ohjeiden mukaisesti.

Valitse koodi, jonka muistat. iCloud-suojakoodia käytetään henkilöllisyytesi varmistamiseen, kun otat iCloud-avainnipun käyttöön uudessa laitteessa ja kun palautat iCloud-avainnipun.