Muistiinpanot-apin päivittäminen

Jos käytät Muistiinpanoja vanhemmassa käyttöjärjestelmässä ja päivität sitten iOS 9:ään tai uudempaan tai OS X El Capitaniin tai uudempaan, voit halutessasi päivittää muistiinpanosi ja hyödyntää päivitetyn Muistiinpanot-apin kaikkia toimintoja.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Muistiinpanoissa voit muuttaa tavallisen muistilistan interaktiiviseksi yhdellä napautuksella. Voit myös helposti lisätä muistiinpanoon kuvan, kartan tai URL-osoitteen. Voit jopa piirtää luonnoksen sormella iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa. iCloudin ansiosta muistiinpanosi pysyvät ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Voit siis luoda muistiinpanon Macilla ja käyttää sitä iPhonessa missä tahansa.

Aloittaminen

Saat Muistiinpanojen uusimmat ominaisuudet käyttöösi helposti päivittämällä.

Kun päivität laitteesi iOS 9:ään tai uudempaan tai OS X El Capitaniin tai uudempaan ja avaat Muistiinpanot ensimmäisen kerran, näet päivitysvaihtoehdon. Valitse Päivitä nyt, niin sekä laitteessa että iCloud.comissa olevat muistiinpanot päivittyvät. Jos kirjaudut iCloudiin samalla Apple ID:llä muissa laitteissasi, joissa on iOS:n tai macOS:n uusin versio, yhdessä laitteessa muistiinpanoon tekemäsi muutokset näkyvät heti muissa laitteissa.

Varmista, että muistiinpanot on päivitetty, ennen kuin poistut Muistiinpanot-ohjelmasta.

Muistiinpanojen uusimmista ominaisuuksista nauttiminen

Ennen päivitystä luomasi muistiinpanot saattavat näyttää erilaisilta. Voit kuitenkin heti muokata ja parannella niitä ohjelman uusien ominaisuuksien avulla. Voit käyttää päivitettyjä ominaisuuksia jopa muiden kanssa jakamissasi muistiinpanoissa. Varmista kuitenkin, että myös he päivittävät Muistiinpanot-ohjelman.

Jos et halua vielä päivittää, muistiinpanot pysyvät ennallaan. Voit päivittää ja saada uudet ominaisuudet käyttöösi milloin tahansa. Kun olet valmis, avaa Muistiinpanot ja valitse Päivitä.

Muistiinpanojen luonnosteluominaisuus on käytettävissä iPhone 5:ssä tai uudemmassa, iPad Prossa, iPadissa (4. sukupolvi), kaikissa iPad Air -malleissa, iPad mini 2:ssa tai uudemmassa ja iPod touchissa (6. sukupolvi). Jos sinulla on iPad Pro, voit käyttää Apple Penciliä Muistiinpanot-apin kanssa.

Lisätietoja

Huomioi seuraavat päivitettyjä muistiinpanoja koskevat seikat:

• Jos olet kopioinut ja sijoittanut HTML-muotoiluja muistiinpanoihin ennen päivitystä, ne näyttävät erilaisilta päivityksen jälkeen, eikä HTML-muotoilu ole samanlainen.
  • Jos olet kirjautuneena useampaan kuin yhteen iCloud Mail -tiliin iOS-laitteessasi tai Macissasi ja muistiinpanojen synkronointi on päällä, voit käyttää Muistiinpanojen uusia ominaisuuksia vain ensisijaisen Apple ID -tilisi kanssa. Näet ensisijaisen tilisi valitsemalla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi]. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud. Valitse Macissa Järjestelmäasetukset > iCloud.
  • Päivitetyt muistiinpanot eivät tue IMAP:ia eikä niitä voi käyttää Microsoft Outlookin kanssa. Voit tarkastella ja muokata iCloud-muistiinpanojasi Windows-tietokoneella siirtymällä iCloud.comiin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.