Digital Touchin käyttö Apple Watchissasi

Digital Touchilla voit lähettää piirroksia, napautuksia, sydämenlyönnin, suukkoja ja muuta Apple Watchistasi ystäväsi Apple Watchiin tai iPhoneen.

Digital Touchin lähettäminen

Jos haluat lähettää Digital Touchin, avaa viesti ja avaa sitten piirustusalue napauttamalla Digital Touch -kuvake. Voit tehdä piirroksen, lähettää suukon tai sydämenlyönnin tai näyttää tunteen.

Piirroksen lähettäminen

Piirrä näyttöön. Voit vaihtaa väriä napauttamalla Värit. Jatka sitten piirtämistä. Kun lopetat piirtämisen, piirros lähetetään.

Napautuksen lähettäminen

Napauta näyttöä yhden tai useamman kerran. Voit vaihtaa väriä napauttamalla Värit. Kun lopetat napauttamisen, napautus lähetetään.

Suukon lähettäminen

Napauta näyttöä kahdella sormella yhden tai useamman kerran. Kun lopetat napauttamisen, suukko lähetetään.

Sydämenlyöntien lähettäminen

Pidä kahta sormea näytöllä, kunnes näet ja tunnet sykkeesi. Kun nostat sormet, sydämenlyönnit lähetetään.

Sydämen rikkominen

Pidä kahta sormea näytöllä, kunnes näet ja tunnet sykkeesi. Lähetä vetämällä alaspäin.

Vihaisuuden näyttäminen

Pidä yhtä sormea näytöllä, kunnes näet liekin. Kun nostat sormen, liekki lähetetään.

Digital Touchin tarkasteleminen

Voit näyttää (tai tuntea) ystäväsi lähettämän Digital Touchin napauttamalla ilmoitusta Apple Watchissasi tai iPhonessa.

Jos tarvitset apua, tarkista, että sinulla ja ystävälläsi on uusin iOS ja watchOS.