Kuuntele musiikkia ja podcasteja Apple Watchillasi

Voit kuunnella Apple Musicia ja Apple Podcastsia, hallita iPhonesi soittamia kappaleita ja hallita soittolistojasi Apple Watchillasi.

Apple Watch ja AirPodit soittavat soittolistaa My Work Jam

Voit kuunnella Apple Musicia tai käyttää Apple Podcastsia Apple Watch Series 3:lla ja myöhemmin Wi-Fi- tai mobiilidatayhteydellä.Käytä mitä tahansa Apple Watchia hallitsemaan iPhonesi musiikkia tai synkronoi soittolistasi Apple Watchiisi, jotta voit nauttia niistä ilman iPhonea.

Kuuntele Apple Musicia tai Apple Podcastsia

Animaatio, joka näyttää miten löydät kirjastosi Apple Watchistasi

Apple Musicin kuunteleminen

Jos olet Apple Music -tilaaja, Apple Watch Series 3 ja sitä uudemmat voivat automaattisesti käyttää musiikkikirjastoasi. Avaa Apple Watchin Musiikki-appi, vieritä ylös ja napauta sitten Kirjasto. Voit myös käyttää Siriä soittaaksesi minkä tahansa kappaleen Apple Music -katalogista ja kuunnella omia radioasemiasi Radio-appilla.

Jos et ole Apple Music -tilaaja, voit nauttia musiikista Apple Watchilla. Lue, miten kelloon lisätään albumeita ja soittolistoja.

Kuuntele Apple Podcastsia

watchOS 5:n avulla voit käyttää Podcasts-sovellusta toistaaksesi ohjelmia ja jaksoja. Jos sinulla on Apple Watch Series 3 tai uudempi, avaa Podcasts-appi Apple Watchissasi, selaa ylös ja napauta kohtaa Kirjasto. Voit myös käyttää Siriä toistaaksesi ohjelmia Apple Podcasts -katalogista. Voit synkronoida Apple Podcastsin mihin tahansa Apple Watchiin, jossa on watchOS 5.

Apple Watch, jossa Nyt toistetaan on avoinna

Hallitse soitettavaa ääntä iPhonellasi

Kun paritettu iPhonesi on käyttöetäisyydellä, avaa Musiikki- tai Podcastit-appi ja selaa niitä ylös. Napauta kohtaa iPhone, niin voit selata puhelimesi Kirjastoa ja soittaa musiikkia tai podcasteja.

Kun alat soittaa musiikkia tai podcasteja iPhonellasi ja haluat tarkistaa, mitä kuuntelet, avaa Musiikki- tai Podcastit-appi, selaa ylös ja napauta kohtaa Nyt toistetaan.

Synkronoi musiikkia ja podcasteja Apple Watchiisi

Voit lisätä tiettyjä albumeita, soittolistoja ja podcasteja Apple Watchiisi synkronoimalla ne. Synkronoinnin jälkeen voit toistaa musiikkia Apple Watchilla ilman iPhonea.

iPhone, jossa Watch-appi on auki

Synkronoi musiikkia Apple Watchiisi

1. Aseta Apple Watch laturiin ja varmista, että laite latautuu.
  2. Valitse iPhonessa Asetukset > Bluetooth. Varmista, että Bluetooth on laitettu päälle.
  3. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  4. Napauta Musiikki ja sitten > Lisää Lisää musiikkia.
  5. Valitse synkronoitava musiikki.

Voit ottaa soittolistat käyttöön tai poistaa ne käytöstä Lisää automaattisesti -kohdasta. Kovassa kuuntelussa oleva musiikki lisätään automaattisesti Apple Watchiin. Jos olet Apple Music -tilaaja, henkilökohtaiset sekoituksesi lisätään automaattisesti Apple Watchiin.

Jos et voi lisätä tiettyjä albumeita tai soittolistoja, yritä ladata ne iPhonellesi ennen kuin synkronoit ne kellosi kanssa. Et voi lisätä äänikirjoja kelloosi.

Lue, miten soittolistoja luodaan iOS-laitteella tai tietokoneella.

Synkronoi podcastisi Apple Watchiisi

Oletuksena kaikki Apple Podcasts -tilauksesi synkronoituvat Apple Watchiisi, kun se latautuu.Jaksot poistetaan automaattisesti Apple Watchistasi, kun kuuntelet ne, ja tilaamiesi ohjelmien uudet jaksot päivitetään automaattisesti.

Jos haluat valita manuaalisesti synkronoitavat podcastit, avaa Apple Watch -appi iPhonellasi, siirry kohtaan My Watch > Podcasts ja napauta Mukautettu. Valitse sitten ohjelmat, joiden podcast-kirjastosi jaksot haluat synkronoida Apple Watchiisi.

iPhone, jossa Watch-appi on auki ja poistonappi on soittolistojen ja albumien vieressä

Musiikin poistaminen Apple Watchista

1. Avaa iPhonen Apple Watch -appi ja napauta sitten Oma Apple Watch -välilehteä näytön alakulmasta.
  2. Vieritä Musiikki-kohtaan ja napauta sitä. Napauta sitten Muokkaa oikeasta yläkulmasta. Näet Muokkaa-kohdan vain, jos Apple Watchiin on synkronoitu musiikkia.
  3. Napauta kohdassa Soittolistat & albumit Poista minkä tahansa musiikin vieressä, jos haluat poistaa sen ja napauta sitten Poista.

Voit myös sammuttaa kaikki automaattisesti lisätyt soittolistat, joita et halua kelloosi.

Tee enemmän musiikin ja podcastien kanssa Apple Watchillasi

*Harjoittelun soittolistat ovat käytettävissä Apple Watch Series 1:ssä ja uudemmissa.