Musiikin ja podcastien kuunteleminen Apple Watchilla

Striimaa sisältöjä Apple Musicista ja Apple Podcastsista. Tai synkronoi sisältö kelloosi.

Tarvitset Bluetooth-kuulokkeet tai -kaiuttimet, jotta voit kuunnella musiikkia tai muuta ääntä Apple Watchillasi. Lue lisää kellon yhdistämisestä Bluetooth-laitteiden kanssa.

Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä tai mobiilidataa Apple Watch Series 3:lla tai uudemmalla, voit striimata sisältöjä Apple Musicista ja Apple Podcastsista silloinkin, kun et ole iPhonesi lähettyvillä. Voit myös synkronoida musiikin ja podcastit iPhonesta kelloosi. Näin voit toistaa sisältöä kellostasi silloinkin, kun iPhonesi ei ole lähelläsi, ja silloin, kun kellollasi ei ole Wi-Fi- tai mobiiliyhteyttä.

Lue lisää siitä, miten kellosi käyttää Wi-Fi-yhteyttä ja mobiiliyhteyttä.

Apple Musicin kuunteleminen

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit toistaa minkä tahansa kappaleen Apple Musicin valikoimasta. Jos et ole Apple Music -tilaaja, voit soittaa omia kappaleitasi, albumejasi ja soittolistojasi. Lue lisää Musiikki-apin käytöstä.

Voit striimata musiikkia avaamalla Musiikki-apin ja napauttamalla haluamaasi musiikkia. Tai jos haluat kuunnella radiota, avaa Radio-appi.

Musiikin synkronointi Apple Watchiin

1. Aseta Apple Watch laturiin. Varmista, että laite latautuu ja että iPhone on kellon kantaman ulottuvilla.
  2. Avaa iPhonessa Asetukset-appi ja napauta sitten Bluetooth. Varmista, että Bluetooth on laitettu päälle.
  3. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  4. Vieritä Musiikki-kohtaan ja napauta sitä.
  5. Napauta Lisää musiikkia ja etsi sitten kappale tai albumi, jonka haluat synkronoida laitteeseen.
  6. Napauta lisäyspainiketta  synkronoitavan musiikin kohdalla. Jos et voi lisätä tiettyjä albumeja tai soittolistoja, kokeile ladata ne iPhoneen ennen synkronointia kellon kanssa.

iPhonen Apple Watch -appi näyttää soittolistat ja albumit, jotka voit lisätä laitteeseen.

Musiikin poistaminen Apple Watchista

1. Avaa iPhonen Apple Watch -appi ja napauta sitten Oma Apple Watch -välilehteä näytön alakulmasta.
  2. Selaa Musiikki-kohtaan ja napauta sitä. Napauta sitten Muokkaa oikeasta yläkulmasta. Jos et näe Muokkaa-kohtaa, musiikkia ei ole synkronoitu kelloosi.
  3. Napauta Soittolistat ja albumit -kohdassa poistopainiketta  minkä tahansa poistettavan musiikin vieressä ja napauta sitten Poista. Voit myös poistaa käytöstä kaikki automaattisesti lisätyt soittolistat, joita et halua kelloosi.

Podcastien synkronoiminen Apple Watchiin

Kun lataat Apple Watchisi, tilaamasi podcastit synkronoituvat Apple Watchiin automaattisesti. Voit myös synkronoida podcastit Apple Watchiin itse.

1. Avaa iPhonessa Asetukset-appi ja napauta sitten Podcastit. Varmista, että Synkronoi kirjasto on käytössä.
  2. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi. Siirry Oma Apple Watch -välilehteen, selaa kohtaan Podcastit ja napauta sitä.
  3. Napauta Mukautettu kohdassa Lisää jaksoja lähteestä .
  4. Liu’uta liukusäädintä haluamasi ohjelman kohdalla. Jos et näe haluamaasi ohjelmaa, avaa Podcastit-appi iPhonella, etsi ohjelma ja napauta Lisää-painiketta .

Jaksot poistetaan automaattisesti Apple Watchistasi, kun olet kuunnellut ne.

Lue lisää Podcastit-apin käytöstä.

iPhonen Apple Watch -appi näyttää podcast-ohjelmia ja asemia.

Tee enemmän musiikin ja podcastien kanssa Apple Watchillasi

Voit aloittaa tietyt soittolistan aina, kun aloitat treenin. Avaa Apple Watch -appi iPhonellasi ja napauta kohtaa Oma Apple Watch. Napauta kohtaa Treeni ja sitten Treenin soittolista.*

*Treenin soittolistat ovat käytettävissä Apple Watch Series 1:ssä ja uudemmissa.

Apple Musicin ja Apple Podcastsin saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.