Musiikin, podcastien ja äänikirjojen kuunteleminen Apple Watchilla

Suoratoista Apple Musicia, Apple Podcastsia tai äänikirjoja, jotka olet ostanut Apple Booksista tai synkronoi sisältösi kelloosi.

Apple Watch, jossa näkyy toistettava musiikki, Apple Watch, jossa näkyy toistettava podcast, ja Apple Watch, jossa näkyy toistettava äänikirja.

Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä tai mobiilidataa Apple Watch Series 3:lla tai uudemmalla, voit suoratoistaa Apple Musicia, Apple Podcastsia ja äänikirjoja silloinkin, kun et ole iPhonesi lähettyvillä.

Voit myös synkronoida musiikkiapodcasteja tai äänikirjoja iPhonesta kelloosi. Näin voit toistaa sisältöä kellostasi silloinkin, kun iPhonesi ei ole lähelläsi, ja silloin, kun kellollasi ei ole Wi-Fi- tai mobiiliyhteyttä.

Tarvitset Bluetooth-kuulokkeet tai -kaiuttimet, jotta voit kuunnella musiikkia tai muuta ääntä Apple Watchillasi.Lue lisää kellon yhdistämisestä Bluetooth-laitteiden kanssa.

Lue lisää siitä, miten kello käyttää Wi-Fi-yhteyttä ja mobiiliyhteyttä

Apple Musicin kuunteleminen

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit toistaa minkä tahansa kappaleen Apple Musicin valikoimasta. Voit myös käyttää Siriä minkä tahansa Apple Musicin valikoimassa olevan kappaleen toistamiseen.Jos et ole Apple Music -tilaaja, voit toistaa omia kappaleitasi, albumeitasi ja soittolistojasi. Lue lisää Musiikki-apin käytöstä.

Jos haluat suoratoistaa musiikkia, avaa Musiikki-appi ja napauta haluamaasi musiikkia. Tai jos haluat kuunnella radiota, avaa Radio.

iPhone, jossa näkyy musiikkia Apple Watch -apissa, kuten kovassa kuuntelussa, ystäväsekoitus ja rauhallinen sekoitus.

Musiikin synkronointi Apple Watchiin

1. Laita Apple Watchisi lataukseen ja varmista, että se latautuu. Varmista, että iPhonesi on kellosi kantaman ulottuvilla.
  2. Valitse iPhonessa Asetukset > Bluetooth. Varmista, että Bluetooth on laitettu päälle.
  3. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  4. Selaa Musiikki-kohtaan ja napauta sitä. Napauta sitten  Lisää musiikkia.
  5. Etsi musiikki, jonka haluat synkronoida. Napauta lisäyspainiketta  haluamasi musiikin vieressä. Jos et voi lisätä tiettyjä albumeita tai soittolistoja, yritä ladata ne iPhoneesi ennen synkronointia kellosi kanssa.

Musiikin poistaminen Apple Watchista

1. Avaa iPhonen Apple Watch -appi ja napauta sitten Oma Apple Watch -välilehteä näytön alakulmasta.
  2. Selaa Musiikki-kohtaan ja napauta sitä. Napauta sitten Muokkaa oikeasta yläkulmasta. Jos et näe Muokkaa-kohtaa, musiikkia ei ole synkronoitu kelloosi.
  3. Napauta Soittolistat ja albumit -kohdassa poistopainiketta  minkä tahansa poistettavan musiikin vieressä ja napauta sitten Poista. Täällä voit myös poistaa käytöstä kaikki automaattisesti lisätyt soittolistat, joita et halua kelloosi.

Apple Podcastsin kuunteleminen

Kun lataat Apple Watchisi, tilaamasi podcastit synkronoituvat automaattisesti Apple Watchiin. Voit myös synkronoida podcastit Apple Watchiin itse.

iPhone, jossa näkyy podcasteja Apple Watch -apissa.

Podcastien synkronoiminen Apple Watchiin

1. Siirry iPhonellasi kohtaan Asetukset > Podcastit ja varmista, että Synkronoi podcastit on päällä.
  2. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi. Siirry Oma Apple Watch -välilehteen, selaa kohtaan Podcastit ja napauta sitä.
  3. Napauta Mukautettu kohdassa Lisää jaksoja lähteestä .
  4. Liu’uta liukusäädintä haluamasi ohjelman kohdalla.
    Jos et näe haluamaasi ohjelmaa, avaa Podcastit-appi iPhonellasi, etsi ohjelma ja napauta Tilaa.

Jaksot poistetaan automaattisesti Apple Watchistasi, kun olet kuunnellut ne.

Lue lisää Podcastit-apin käytöstä.

Äänikirjojen kuunteleminen

Voit ostaa äänikirjoja iOS- tai iPadOS-laitteesi tai Macisi Kirjat-apissa ja toistaa niitä kellosi Äänikirjat-apilla.

Kun lataat Apple Watchisi, korkeintaan kaksi äänikirjaa Luettavana- tai Lukutoiveet-kokoelmistasi synkronoituu automaattisesti Apple Watchiisi. Voit myös synkronoida äänikirjoja Apple Watchiisi käsin.

iPhone, jossa näkyy äänikirjoja Apple Watch -apissa.

Äänikirjojen synkronointi

1. Laita Apple Watchisi lataukseen ja varmista, että se latautuu.
  2. Valitse iPhonessa Asetukset > Bluetooth. Varmista, että Bluetooth on laitettu päälle.
  3. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  4. Selaa Äänikirjat-kohtaan ja napauta sitä.Voit lisätä uuden äänikirjan napauttamalla  Lisää äänikirja. Jos näet latauspainikkeen , äänikirja odottaa synkronointia.Jos et näe latauspainiketta , äänikirja on jo synkronoitu Apple Watchiisi.

Lue lisää äänikirjoista.

Tee enemmän musiikin ja podcastien kanssa Apple Watchillasi

• Voit aloittaa tietyt soittolistan aina, kun aloitat treenin. Avaa Apple Watch -appi iPhonellasi ja napauta kohtaa Oma Apple Watch. Napauta kohtaa Harjoittelu ja sitten Treenin soittolista.*
  • Jos et halua, että Toistossa nyt aukeaa automaattisesti, voit sammuttaa sen. Avaa Apple Watch -appi iPhonessa ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä. Napauta Yleiset, sitten Näytön herätys ja laita Käynnistä ääniapit automaattisesti pois päältä.

*Treenin soittolistat ovat käytettävissä Apple Watch Series 1:ssä ja uudemmissa.