Apple Watchin Aktiivisuus-apin käyttäminen

Apple Watchin Aktiivisuus-apin avulla voit seurata, kuinka paljon liikut, treenaat ja seisot päivittäin.

Animoitu GIF-kuva Apple Watchin kellotaulusta, jossa näkyy ”Saavutit kaikki 3 tavoitetta!” ilmoitus

Aktiivisuutesi seuraaminen

Pääset alkuun avaamalla Aktiivisuus-apin Apple Watchissa ja noudattamalla sitten näytöllä olevia ohjeita. Apple Watch ilmoittaa, kun saavutat tavoitteesi. Se tarjoaa myös ehdotuksia ja kannustusta, jotta saat aktiivisuusympyräsi täyteen. Lue, miten voit täyttää kunkin ympyrän tai muuttaa tavoitteitasi.

Kuva arkiliikuntaympyrästä

Arkiliikunta

Arkiliikuntaympyrästä näkyy, kuinka monta aktiivista kaloria olet tähän mennessä kuluttanut. Saavutat päivittäisen liikkumistavoitteesi polttamalla aktiivisia kaloreita joka päivä. Aktiiviset kalorit (toisin kuin lepo) ovat kaloreita, joita kulutat seisomalla tai liikkumalla. Ohjeita liikkumis- ja liikuntapisteiden ansaitsemiseen.

13-vuotiailla ja sitä nuoremmilla arkiliikuntaympyrä osoittaa, kuinka monta minuuttia käyttäjä on liikkunut aktiivisesti.

Kuva treeniympyrästä

Treeni

Treeniympyrästä näet, kuinka monta minuuttia olet liikkunut reippaasti. Saavutat päivittäisen treenitavoitteen liikkumalla vähintään 30 minuuttia joka päivä. Lue, miten voit saavuttaa treenitavoitteesi.

Kuva seisomisympyrästä

Seisominen

Seisominen-ympyrästä näet tunnit, joiden aikana olet seissyt ja liikkunut vähintään minuutin ajan. Saavutat päivittäisen seisomistavoitteesi seisomalla ja liikkumalla vähintään 1 minuutin ajan 12 eri tunnin aikana vuorokaudessa. Vaikka seisoisit koko päivän, sinun pitää silti liikkua, jotta saat pisteitä seisomisesta.

Jos määrität käyttäväsi pyörätuolia, Seisominen-ympyrä vaihtuu Kelaus-ympyräksi. Ympyrä näyttää tunnit, joiden aikana olet liikkunut pyörätuolilla vähintään 1 minuutin ajan.

Aktiivisuushistorian tarkistaminen

Voit tarkistaa päivittäisen edistymisesi Apple Watchista tai koko historiasi iPhonen Kuntoilu-apista.

iPhone

1. Avaa Kuntoilu-appi iPhonessa.

2. Näet tietoja koko päivän aktiivisuudesta napauttamalla Yhteenveto-välilehdellä Aktiivisuus.

3. the calendar  to see your progress for the month. On the calendar, a green dotNo alt supplied for Image appears next to the days that you worked out.

iPhonen näyttö, jossa näkyy kuukauden aktiivisuuden yleiskatsaus
  4. Näet lisätietoja napauttamalla päivää.

5. Voit saada lisätietoja tietystä treenistä, kuten sen reitin tai kokonaismatkan, vierittämällä alas Treenit-osioon ja napauttamalla sitten haluamaasi kohdetta.*

Apple Watch

1. Avaa Apple Watchisi Aktiivisuus-appi.

2. Napauta vasemman yläkulman pylväskaaviotaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, niin näet viikoittaisen yhteenvedon, tai pyyhkäise ylöspäin, niin näet lisätietoja kustakin ympyrästä.

3. Pyyhkäisemällä uudelleen ylöspäin näet lisätietoja, kuten askelten kokonaismäärän, kuljetun matkan ja treenit.

Nykyiset askeleet, kuljettu matka ja noustut kerrokset Apple Watchin Aktiivisuus-apissa.

Aktiivisuusmuistutusten asettaminen

1. Avaa iPhonen Watch-appi.

2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten kohtaa Aktiivisuus.

3. Valitse haluamasi ilmoitukset ja muistutukset. Esimerkiksi valmennusilmoitukset perustuvat aiempaan edistymiseesi.

iPhonen näyttö, jossa näkyvät aktiivisuusilmoitusten ja -muistutusten valinnat

Lisätietoja

* Näytettävät tiedot riippuvat liikuntamuodosta. Esimerkiksi reitti on käytettävissä ulkona tapahtuvalle kävelylle, juoksulle, uinnille ja pyöräilylle, kun sinulla on GPS.