Macin Mail pyytää jatkuvasti salasanaa

Mail saattaa ilmoittaa, että se ei saa yhteyttä sähköpostitiliisi, ja pyytää sinua jatkuvasti antamaan tilisi salasana.

Mail muodostaa yhteyden sähköpostipalveluusi, mutta se ei saa yhteyttä sähköpostitiliisi, koska sähköpostipalveluntarjoaja ei hyväksy sähköpostisalasanaasi.

Mailin yhteysvirhe

Sähköpostipalveluntarjoajasi voi hylätä salasanan useista eri syistä. Alla on lueteltu muutamia niistä:

• Et käytä nykyistä sähköpostisalasanaasi. Jos olet päivittänyt salasanan jollain toisella laitteella, tarkista, että käytät uutta salasanaa myös tällä laitteella.
  • Sähköpostipalveluntarjoaja saattaa edellyttää, että vaihdat salasanasi tietoturvasyistä. Jos olet ottanut käyttöön esimerkiksi Googlen kaksivaiheisen vahvistamisen, Mailin Gmail-tili edellyttää nyt oikeaa ohjelmasalasanaa.
  • Sähköpostipalveluntarjoaja on poistanut tilisi käytöstä tai estänyt sen käytön väliaikaisesti.Ota yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi ja kysy heiltä ohjeita.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.