Oikean sähköpostipalveluntarjoajan valitseminen, jos lisäät tilin Mailiin

Tilin palveluntarjoajan nimi ei välttämättä vastaa sähköpostiosoitteen loppuosaa. Lue, mikä palveluntarjoaja kannattaa valita, jos otat tilin käyttöön Mailissa.

Sähköpostipalveluntarjoajat, jotka sisältävät sähköpostiosoitteen

Jos lisäät sähköpostitilin Mailiin iOS:ssä, iPadOS:ssä tai macOS, voit valita ulkoisista sähköpostipalveluntarjoajista.

• iCloud sisältää sähköpostitilit, joiden loppuosa on icloud.com, me.com tai mac.com.

• Microsoft Exchange sisältää sähköpostitilit, joiden loppuosa on onmicrosoft.com. Tämä sähköpostipalveluntarjoaja kannattaa myös valita silloin, jos sinulla on Exchange-pohjainen yrityssähköpostitili.

• Google sisältää sähköpostitilit, joiden loppuosa on gmail.com.

• Yahoo! sisältää sähköpostitilit, joiden loppuosa on yahoo.com.

• Aol. sisältää sähköpostitilit, joiden loppuosa on aol.com, aim.com ja verizon.net.

• Outlook.com on valittavissa vain, jos lisäät tilin iOS:ssä, ja sisältää sähköpostitilit, joiden loppuosa on outlook.com, hotmail.com tai live.com.

Voit lisätä Gmail- tai Outlook-sähköpostitilin tai jonkin toisen sähköpostitilin iPhoneen valitsemalla Asetukset > Mail > Tilit.

Jos lisäät sähköpostitilin Macin Mailiin, valitse Microsoft Exchange sähköpostitileille, joiden loppuosa on onmicrosoft.com, ja tileille, joiden lopussa on outlook.com, hotmail.com tai live.com. Valitse myös tämä vaihtoehto macOS:ssä, jos sinulla on Exchange-pohjainen yrityssähköpostitili.

Jos haluat lisätä minkä tahansa muun sähköpostiosoitteen, valitse Muu ja valmistaudu antamaan sähköpostiasetukset tarvittaessa manuaalisesti.