iCloudin kysyessä edellisen Apple ID:si salasanaa

iPhone, iPad tai iPod touch saattaa kysyä edellisen Apple ID:si salasanaa, kun kirjaudut ulos iCloudista. Jos et voi kirjautua ulos iCloudista, koska näytetty Apple ID:n sähköpostiosoite ei ole enää käytössäsi, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Päivitä laitteeseesi iOS 10

Päivitä iPhoneesi, iPadiisi tai iPod touchiisi uusin iOS 10 -versio. Yritä sitten uudelleen kirjautua ulos iCloudista.

Jos iOS 10 -päivitys ei onnistu

Jos et voi päivittää laitetta iOS 10 -versioon ja sinulta kysytään edelleen edellistä Apple ID:tä, voit vaihtaa Apple ID:si väliaikaisesti.

Jos yrität palauttaa varmuuskopiosta ja käyttöönottoapuri kysyy edellisen Apple ID:si salasanaa, napauta Ohita. Kun käyttöönottoapuri on suoritettu, voit kirjautua sisään Asetukset-kohdan kautta.

Vaihda Apple ID:si tilapäisesti

Voit vaihtaa Apple ID:si tilapäisesti:

1. Kirjaudu sisään Apple ID -tilisivulla.

2. Klikkaa Tili-osiossa Muokkaa ja valitse sitten Vaihda sähköpostiosoite.

3. Vaihda Apple ID:ksi sähköpostiosoite, jolla iCloud pyytää sinua kirjautumaan sisään.

4. Kirjaudu ulos tilisivulta.

Kirjaudu sitten ulos iCloudista iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla:

1. Napauta iOS-laitteessa Asetukset > iCloud.

2. Vieritä alas ja napauta Kirjaudu ulos. Vahvista valinta napauttamalla Kirjaudu ulos. Jos käytössä on iOS 7 tai aiempi, napauta Poista tili. Vahvista valinta napauttamalla Poista.

3. Napauta Pidä [käyttämäsi laite] tai Poista [käyttämäsi laite] ja anna Apple ID:si salasana. Tietosi pysyvät tallessa iCloudissa. Ne myös päivitetään laitteeseesi, kun kirjaudut uudelleen iCloudiin.

4. Jos olet kirjautunut kyseisellä Apple ID:llä useampaan kuin yhteen laitteeseen, toista vaiheet 1–3 joka laitteella.

5. Avaa Apple ID -tilisivusi ja kirjaudu uudelleen sisään.

6. Vaihda Apple ID:ksi sähköpostiosoite, jota haluat käyttää. Sähköpostiosoite täytyy vahvistaa.

7. Napauta iOS-laitteella Asetukset > iCloud ja kirjaudu sisään uudella Apple ID:lläsi.

Jos nämä ohjeet eivät auta, vaihda Apple ID:si tilapäisesti uudelleen. Kirjaudu sitten uudelleen sisään Apple ID -tilisivulla ja varmista, että Apple ID on vaihdettu.

Jos sinun täytyy vaihtaa Apple ID:tä, muista päivittää toiminnot ja palvelut, joita käytät Apple ID:llä, siten, että niissä kaikissa on käytössä uusi päivitetty Apple ID:si.

Lisätietoja

Jos sinun ei tarvitse kirjautua ulos omalta edelliseltä Apple ID:ltäsi, vaan sen sijaan jonkun toisen Apple ID:ltä laitteellasi, toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan voit laittaa Etsi iPhoneni -toiminnon aktivointilukituksen pois päältä.