Apple ID:n vaihtaminen

Jos et enää käytä Apple ID:hen liittyvää sähköpostiosoitetta, voit vaihtaa sen. Yhteystietoja, ostoksia tai muita tilitietoja ei menetetä.

Apple ID:n vaihtaminen toiseksi sähköpostiosoitteeksi

1. Siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse Tili-kohdassa Muokkaa.
  3. Valitse Muokkaa Apple ID:tä.
    appleid.apple.com-sivusto, jossa näkyy Muokkaa Apple ID:tä -painike.
  4. Anna sähköpostiosoite, jota haluat käyttää.
  5. Valitse Jatka.
  6. Jos vaihdoit Apple ID:si muun palveluntarjoajan sähköpostiosoitteeksi, katso vahvistuskoodi sähköpostistasi ja anna sitten koodi. Lue, mitä tehdä, jos et saanut sähköpostia.
  7. Jos käytät sisältöjen jakamiseen ystävien ja työtovereiden kanssa jotakin palvelua, kuten iCloudia tai Viestejä, kirjaudu näihin palveluihin päivitetyllä Apple ID:lläsi.

Jos et voi muuttaa Apple ID:täsi

Jos yrität muuttaa Apple ID:si @icloud.com-päätteiseksi sähköpostiosoitteeksi, joka on luotu viimeisen 30 päivän sisällä, sinua pyydetään yrittämään myöhemmin uudelleen.

Jos näet viestin, jonka mukaan sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, ei ole käytettävissä tai se on jo käytössä, tarkista, että sinä tai jokin perheenjäsen ette käytä kyseistä sähköpostiosoitetta toisella Apple ID:llä. Jos jokin perheenjäsen käyttää kyseistä sähköpostiosoitetta, poista se hänen tililtään ja yritä käyttää sitä sen jälkeen.

Joissakin maissa ja joillakin alueilla voi käyttää puhelinnumeroa Apple ID:nä. Jos Apple ID:si on sähköpostiosoite, sitä ei kuitenkaan voi muuttaa puhelinnumeroksi.

Jos Apple ID:si on puhelinnumero