Aktivointilukituksen poistaminen

Lue, mitä tehdä, jos näet laitteessa aktivointilukitusnäytön tai jos sinua pyydetään poistamaan aktivointilukitus laitteesta, joka ei ole hallussasi.

Lukituksen poistaminen henkilökohtaisesti

Anna Apple ID ja salasana, joita käytit laitetta käyttöön otettaessa, tai laitteen pääsykoodi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Lue, miten voit etsiä Apple ID:si tai nollata Apple ID:si salasanan.

Lukituksen poistaminen verkossa

Jos haluat poistaa aktivointilukituksen laitteesta, joka ei ole hallussasi, toimi seuraavien ohjeiden mukaan. Jos ostit aktivointilukituksella suojatun laitteen, pyydä edellistä omistajaa suorittamaan nämä toimet.

1. Kirjaudu verkkoselaimesta Apple ID:lläsi osoitteeseen iCloud.com.
  2. Siirry Etsi iPhoneni -kohtaan.
  3. Klikkaa näytön ylälaidassa Kaikki laitteet.
  4. Valitse laite, jonka haluat poistaa iCloudista.
  5. Valitse Tyhjennä [laite]. Paina Seuraava-painiketta, kunnes laite on tyhjennetty.
  6. Valitse Poista tililtä.

Aloita käyttöönottoprosessi käynnistämällä laite uudelleen.

Tukipyynnön tekeminen

Jos tarvitset apua aktivointilukituksen poistamisessa ja sinulla on ostotosite, voit tehdä aktivointilukituksen tukipyynnön.