Mac Pro: ATI Radeon HD 5770 -näytönohjaimen käyttäminen ennen vuotta 2010 julkaistun Mac Pron kanssa

Kun käytät ATI Radeon HD 5770 -näytönohjainta Mac Prota (vuoden 2010 puoliväli) vanhemmassa Mac Pro -tietokoneessa, saatat havaita näyttövirheitä tai ongelmia videon tai muun HDCP-koodatun sisällön toistossa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

ATI Radeon HD 5770 -näytönohjainta tuetaan vain Mac Pro (vuoden 2010 puoliväli) -malleissa. Sitä ei tueta Mac Pron aiemmissa versioissa. Lue lisätietoja näytönohjainten yhteensopivuudesta Mac Pron kanssa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.