Toimi näin, jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa näkyy Yhdistä iTunesiin -näyttö

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa näkyy Yhdistä iTunesiin -näyttö.

yhdistä iTunesiin -näyttö

Käynnistä laite uudelleen

Jos Yhdistä iTunesiin -näyttö tulee näkyviin, käynnistä laite uudelleen:

• iPad-mallit, joissa on Face ID: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Pidä yläpainiketta painettuna, kunnes laite käynnistyy uudelleen.
  • iPhone 8 tai uudempi: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Pidä sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus ja iPod touch (7. sukupolvi): Pidä sekä sivupainiketta (tai yläpainiketta) että äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna vähintään 10 sekuntia, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
  • iPad, jossa on Koti-painike, iPhone 6s tai aiempi ja iPod touch (6. sukupolvi) tai aiempi: Pidä sekä sivupainiketta (tai yläpainiketta) että Koti-painiketta painettuna vähintään 10 sekuntia, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Asenna iOS uudelleen

Jos Yhdistä iTunesiin -näyttö näkyy edelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, iOS on asennettava uudelleen.

1. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  2. Liitä laite tietokoneeseen käyttämällä laitteen mukana toimitettua kaapelia. Sinun pitäisi nähdä seuraava viesti: ”iPhonessa ”[laitteesi nimi]” on ongelma, jonka vuoksi se on päivitettävä tai palautettava.”
  3. Valitse Päivitä (Palauta-valinnan sijaan), niin iOS asennetaan uudelleen, mutta henkilökohtaisia tietojasi ei poisteta.

Lisäohjeet