Jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa näkyy palautusnäyttö

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa näkyy palautusnäyttö.

Yhdistä tietokoneeseen -näyttö

Laitteen käynnistäminen uudelleen

Jos näet palautusnäytön:

1. Liitä laite tietokoneeseen käyttämällä laitteen mukana toimitettua kaapelia. Älä irrota laitetta tietokoneesta.
  2. Käynnistä laite uudelleen:
    • iPad-mallit, joissa ei ole Koti-painiketta: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Pidä yläpainiketta painettuna, kunnes laite käynnistyy uudelleen.
    • iPhone 8 tai uudempi: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Pidä sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
    • iPhone 7, iPhone 7 Plus ja iPod touch (7. sukupolvi): Pidä sekä sivupainiketta (tai yläpainiketta) että äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
    • iPad, jossa on Koti-painike, iPhone 6s tai aiempi ja iPod touch (6. sukupolvi) tai aiempi: Pidä sekä sivupainiketta (tai yläpainiketta) että Koti-painiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

iOS:n tai iPadOS:n asentaminen uudelleen

Jos palautusnäyttö näkyy yhä uudelleenkäynnistyksen jälkeen, joudut asentamaan iOS:n tai iPadOS:n uudelleen:

1. Varmista Macissa, että olet asentanut uusimmat ohjelmistopäivitykset (mukaan lukien iTunes, jos käytössäsi on macOS Mojave tai aiempi). Varmista Windows-tietokoneessa, että olet asentanut iTunesin uusimman version.
  2. Varmista, että laitteesi on edelleen yhdistetty tietokoneeseen. Sinun pitäisi nähdä seuraava viesti: ”Laitteessa ”[laitteesi nimi]” on ongelma, jonka vuoksi se on päivitettävä tai palautettava.”
  3. Valitse Päivitä (Palauta-valinnan sijaan), niin iOS tai iPadOS asennetaan uudelleen, mutta henkilökohtaisia tietojasi ei poisteta. Älä irrota laitettasi tietokoneesta, ennen kuin päivitys on suoritettu loppuun.

Lisäohjeet

• Lue, mitä tehdä, jos saat palautusvirheen, kun yrität suorittaa päivityksen tai palautuksen.
  • Jos et näe palautusvirhettä, mutta näet edelleen palautusnäytön, tai et pysty pakottamaan uudelleenkäynnistystä, koska jokin painike on rikki tai jumissa, ota yhteyttä Apple-tukeen.