Toimi näin, jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa näkyy Yhdistä iTunesiin -näyttö

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa näkyy Yhdistä iTunesiin -näyttö.

yhdistä iTunesiin -näyttö

Käynnistä laite uudelleen

Jos Yhdistä iTunesiin -näyttö tulee näkyviin, käynnistä laite uudelleen:

• iPhone X tai uudempi tai iPhone 8 tai uudempi: Paina äänen lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina sitten sivupainiketta, kunnes näet Apple-logon.
  • iPhone 7 ja iPhone 7 Plus: pidä sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina vähintään 10 sekuntia, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
  • iPhone 6s tai aiempi, iPad tai iPod touch: pidä sekä Koti-painiketta että yläpainiketta (tai sivupainiketta) painettuina vähintään 10 sekuntia, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

iOS:n asentaminen uudelleen

Jos Yhdistä iTunesiin -näyttö näkyy edelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, iOS on asennettava uudelleen.

1. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  2. Liitä laite tietokoneeseen käyttämällä laitteen mukana toimitettua kaapelia. Sinun pitäisi nähdä seuraava viesti: ”iPhonessa ”[laitteesi nimi]” on ongelma, jonka vuoksi se on päivitettävä tai palautettava.”
  3. Valitse Päivitä (Palauta-valinnan sijaan), niin iOS asennetaan uudelleen, mutta henkilökohtaisia tietojasi ei poisteta.

Lisäohjeet