Elokuvien vuokraaminen Apple TV -apissa

Lue, miten voit etsiä ja vuokrata elokuvia Apple TV -apilla ja sitten ladata ne tai suoratoistaa niitä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Apple TV:llä, Macilla, Windows-tietokoneella, äly-TV:llä tai suoratoistolaitteella.

Vuokraa ja katso nyt tai myöhemmin

Hae elokuvaa Apple TV -apissa* ja tarkista sitten, onko se mahdollista vuokrata. Kaikkia elokuvia ei ole mahdollista vuokrata.

Kun olet vuokrannut elokuvan, sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa sen katselu. Heti kun toistat vuokraamasi elokuvan, se on käytettävissäsi 48 tuntia. Vuokraamasi elokuvat poistetaan kirjastosta automaattisesti 30 päivän kuluttua vuokraamisesta tai 48 tunnin kuluttua siitä, kun aloitit katselemisen, kumpi vain tapahtuu aikaisemmin.

* Apple TV -appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, onko Apple TV -appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

Etsi vuokraamasi elokuva ja lataa tai suoratoista se

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Apple TV -appi ja siirry Kirjasto-välilehdelle.
  2. Etsi Vuokratut. Jos et näe Vuokratut-kohtaa, kirjautumiseen käyttämälläsi Apple ID:llä ei sillä hetkellä ole vuokrattuja elokuvia.
  3. Suoratoista vuokraamasi elokuva napauttamalla . Tai napauta , jos haluat ladata vuokraamasi elokuvan, jotta voit katsoa sen offline-tilassa.

Kun aloitat toiston, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraamasi elokuva loppuun.

Apple TV, äly-TV tai suoratoistolaite

1. Avaa Apple TV -appi ja siirry Kirjasto-välilehdelle.
  2. Valitse sivupalkista Vuokratut. Jos et näe Vuokratut-kohtaa, kirjautumiseen käyttämälläsi Apple ID:llä ei sillä hetkellä ole vuokrattuja elokuvia.
  3. Voit aloittaa katselun valitsemalla vuokraamasi elokuvan ja sitten Toista. Vuokrattuja elokuvia ei voi ladata Apple TV:lle, äly-TV:lle tai suoratoistolaitteelle.

Kun aloitat toiston, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraamasi elokuva loppuun.

Mac

1. Avaa Apple TV -appi ja siirry Kirjasto-välilehdelle.
  2. Klikkaa sivupalkissa Vuokratut. Jos et näe Vuokratut-kohtaa, kirjautumiseen käyttämälläsi Apple ID:llä ei sillä hetkellä ole vuokrattuja elokuvia.
  3. Vie kohdistin vuokratun elokuvan kohdalle ja klikkaa . Jos haluat ladata sen tietokoneellesi, klikkaa .

Kun aloitat toiston, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraamasi elokuva loppuun.

iTunes Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes ja klikkaa sitten vasemmassa yläkulmassa  Elokuvat.
  2. Klikkaa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Vuokratut-välilehteä. Jos et näe Vuokratut-välilehteä, kirjautumiseen käyttämälläsi Apple ID:llä ei sillä hetkellä ole vuokrattuja elokuvia.
  3. Jos haluat suoratoistaa vuokraamasi elokuvan, vie kohdistin nimikkeen kohdalle ja klikkaa . Jos haluat ladata sen tietokoneellesi, klikkaa .

Kun aloitat toiston, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraamasi elokuva loppuun.

Katso vuokraamasi elokuva millä tahansa laitteella

Voit katsoa vuokraamiasi elokuvia millä tahansa laitteella, jossa on Apple TV -appi ja jossa olet kirjautuneena sisään Apple ID:lläsi.

Voit ladata vuokraamasi elokuvan yhdelle laitteelle kerrallaan. Jos lataat vuokraamasi elokuvan yhdelle laitteelle, voit suoratoistaa sitä toisessa laitteessa samanaikaisesti.

Jos et voi toistaa vuokraamaasi elokuvaa, tarkista, onko se ladattu toiselle laitteelle tai suoratoistetaanko sitä toisella laitteella. Jos haluat ladata vuokraamasi elokuvan toiselle laitteelle, poista vuokrattu elokuva laitteeltasi ja lataa se sille laitteelle, jolta haluat katsoa sen.

Vuokrattuja elokuvia ei voi ladata Apple TV:lle, äly-TV:lle tai suoratoistolaitteelle.

Näin saat apua

• Jos et voi suoratoistaa tai katsoa videosisältöä Apple TV -apista, käynnistä laitteesi uudelleen. Jos vuokraelokuvaa ei vieläkään toisteta, perehdy suoratoistoon liittyviin ongelmiin tai ilmoita ongelmasta.
  • Jos lataat elokuvan, voit aloittaa sen katselun heti, kun riittävä osa siitä on latautunut keskeytymätöntä katselua varten. Jos aiot katsella vuokraamaasi elokuvaa lentokoneessa tai Wi-Fi-yhteyden ulottumattomissa, vuokrattu elokuva kannattaa ladata edellisenä päivänä, jotta sinulla on varmasti tarpeeksi aikaa ladata se laitteellesi.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.