Vuokraa elokuvia Apple TV -apista

Opi, miten voit etsiä ja vuokrata elokuvia Apple TV -apilla ja sitten ladata ne tai suoratoistaa ne iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchille, Apple TV:llä, äly-TV:llä, Macilla tai Windows-tietokoneella.

Vuokraa, katso nyt tai myöhemmin

Etsi elokuvaa Apple TV -apissa* ja katso sitten, voitko vuokrata sen. Kaikkia elokuvia ei ole mahdollista vuokrata.

Kun olet vuokrannut elokuvan, sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa sen katselu. Heti kun toistat vuokraamasi tuotteen, se on käytettävissäsi 48 tuntia. Vuokraamasi tuotteet poistetaan kirjastosta automaattisesti 30 päivän kuluttua vuokraamisesta tai 48 tunnin kuluttua siitä, kun aloitit katselemisen, kumpi vain tapahtuu aikaisemmin.

*Apple TV -appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Katso, onko Apple TV -appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

Etsi vuokraamasi tuote, lataa se ja toista

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Apple TV -appi ja siirry Kirjasto-välilehdelle.
  2. Etsi Vuokrattavia. Jos et näe Vuokrattuja, ei sillä Apple ID:llä, jota käytit kirjautumiseen ole vuokrattuja kohteita.
  3. Toistaaksesi vuokraamasi ohjelman, napauta . Tai napauta  ladataksesi vuokraamasi tuotteen, jotta voit katsoa sen offline-tilassa.

Sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraamasi tuote loppuun siitä, kun aloitat toiston.

Apple TV:ssäsi tai äly-TV:ssäsi

1. Avaa Apple TV -appi ja siirry Kirjasto-välilehdelle.
  2. Valitse sivupalkista Vuokrattavat.Jos et näe Vuokrattuja, ei sillä Apple ID:llä, jota käytit kirjautumiseen ole vuokrattuja kohteita.
  3. Voit aloittaa katselun valitsemalla vuokraamasi tuotteen ja sitten Toista. Et voi ladata vuokrattuja ohjelmia Apple TV:seesi tai äly-TV:seesi.

Sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraamasi tuote loppuun siitä, kun aloitat toiston.

iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes ja klikkaa sitten vasemmassa yläkulmassa  Elokuvat.
  2. Klikkaa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Vuokratut-välilehteä.Jos et näe Vuokratut-välilehteä, ei sillä Apple ID:llä, jota käytit kirjautumiseen ole vuokrattuja kohteita.
  3. Kun haluat toistaa vuokraamasi ohjelman, vie hiiren osoitin nimikkeen ylle ja klikkaa . Jos haluat ladata sen tietokoneellesi, klikkaa .

Sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraamasi tuote loppuun siitä, kun aloitat toiston.

Katso vuokraamasi ohjelma millä tahansa laitteella

Voit katsoa vuokraamiasi elokuvia millä tahansa laitteella, jossa on Apple TV -appi ja jossa olet kirjautuneena sisään Apple ID:lläsi.

Voit ladata vuokraamasi tuotteen yhdelle laitteelle kerrallaan. Jos lataat vuokraamasi tuotteen yhdelle laitteelle, voit suoratoistaa sitä toisilta samanaikaisesti.

Jos et voi toistaa vuokraamaasi tuotetta, tarkista, onko se ladattu tai käynnissä toisella laitteella.Jos haluat ladata vuokraamasi tuotteet toiselle laitteelle, poista vuokrattu tuote laitteeltasi ja lataa se sille laitteelle, jolta haluat katsoa sen.

Näin saat apua

• Jos et voit suoratoistaa tai katsoa videosisältöä Apple TV -apista tai iTunes Storesta, käynnistä laitteesi uudelleen. Jos vuokraelokuvaa ei vieläkään toisteta, perehdy suoratoistoon liittyviin ongelmiin tai ilmoita ongelmasta.
  • Jos elokuvaa ladataan, voit aloittaa sen katselun heti, kun riittävä osa siitä on latautunut keskeytymätöntä katselua varten. Jos aiot katsella vuokraamaasi tuotetta lentokoneessa tai Wi-Fi:n ulottumattomissa, kannattaa sinun ladata vuokraamasi tuote päivää ennen, jotta sinulla on varmasti tarpeeksi aikaa ladata se laitteellesi.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.