Jos vahvistus- tai nollaussähköposti ei tullut perille

Etkö ole varma, minne sähköpostiviesti lähetettiin? Tässä on muutama vinkki, joiden avulla voit löytää sen.

Kun teet tiettyjä muutoksia Apple ID:hen, lähetämme sinulla sähköpostiviestin, jonka kautta päivitys vahvistetaan. Näin tapahtuu esimerkiksi silloin, kun nollaat salasanasi, nollaat turvakysymyksesi tai lisäät uuden sähköpostiosoitteen tilillesi. Jos et löydä lähettämäämme viestiä, näistä ohjeista voi olla apua.

Hae sähköpostiviestiä

Viestin lähettäjänä on Apple, joten voit hakea sitä nopeasti. Jos viestiä ei näy Saapuneet-kansiossa, tarkista muut kansiot. Jos roskapostisuodatin tai sähköpostisääntö on siirtänyt viestin, se voi olla Roskaposti-, Roskakori-, Poistetut viestit- tai Arkisto-kansiossa.

Varmista, että tarkistat oikean sähköpostitilin

Jos etsit salasanan nollausviestiä, varmista, että olet oikealla sähköpostitilillä. Kyseessä on joko ensisijainen Apple ID ‑sähköpostiosoitteesi tai erillinen palautus- tai ilmoitussähköpostiosoite, jonka olet lisännyt tilillesi.

Jos etsit vahvistusviestiä, kirjaudu Apple ID ‑tilisivullesi ja käy läpi kaikki tiliisi liitetyt sähköpostiosoitteet mukaan lukien se, jonka yrität saada vahvistettua. Jos sähköpostiosoitteessa on virhe, voit päivittää sen ja lähettää uuden vahvistussähköpostin.

Lähetä sähköposti uudelleen

Jos haluat uuden nollausviestin, käy uudelleen läpi salasanan tai turvakysymysten nollausvaiheet. Lähetämme sitten sähköpostin palautusosoitteeseesi tai ensisijaiseen Apple ID ‑osoitteeseesi.

Jos haluat uuden vahvistusviestin, kirjaudu Apple ID ‑tilisivullesi. Klikkaa Lähetä uudelleen sen sähköpostiosoitteen kohdalla, jonka haluat vahvistaa, niin lähetämme osoitteeseen viestin.

Varmista, että sähköpostin vastaanottaminen toimii

Jos mikään sähköposti ei tule perille, sinun on ehkä pyydettävä apua sähköpostipalveluntarjoajaltasi. Lue, mitä tehdä, jos sähköpostin lähettäminen tai vastaanottaminen ei onnistu Macilla tai jos iCloud Mail ei toimi.