Visual Voicemailin käyttöönotto iPhonessa

Visual Voicemailissa näet luettelon puheposteistasi, joita voit kuunnella ja poistaa. Lue ohjeet nykyisten puhepostien määrittämiseen ja siirtämiseen.

Visual Voicemailin käyttöönotto

Jos operaattorisi tukee Visual Voicemailia, voit ottaa sen käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napauta Puhelin-apin Puheposti-välilehteä.
  2. Napauta Ota käyttöön nyt.
  3. Luo puhepostin salasana ja napauta sitten Valmis.
  4. Vahvista salasanasi antamalla se uudelleen ja napauta sitten Valmis.
  5. Valitse Muokattu tai Oletus. Jos valitset Muokattu, voit tallentaa uuden tervehdyksen.
  6. Tallenna tervehdyksesi napauttamalla Valmis.

Nykyisten puhepostien siirtäminen

Siirrä nykyiset puhepostisi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napauta Puhelin-apin Puheposti-välilehteä.
  2. Napauta Ota käyttöön nyt.
  3. Anna salasana* ja napauta sitten Valmis.
  4. Tallenna oma tervehdys tai ota käyttöön oletustervehdys. Napauta sitten Tallenna.

Jos unohdat puhepostin salasanan, et valitettavasti voi palauttaa sitä iPhonella millään tavalla. Sinun täytyy pyytää operaattoria nollaamaan salasanasi. Jos otat käyttöön uuden SIM-kortin, saatat menettää iPhoneen tallennetut puhepostit.

Ohjeita Visual Voicemailin käyttöön

Jos Visual Voicemailin käyttöönotto ei onnistu, tarkista operaattoriltasi, tukeeko liittymäsi sitä

Jos tarvitset apua, kokeile seuraavia toimia. Tarkista jokaisen toimen jälkeen, toimiiko Visual Voicemail:

1. Tarkista mobiiliverkon toimivuus soittamalla jollekulle.
  2. Varmista, että olet ottanut puhepostin käyttöön. Voit tarkistaa sen soittamalla iPhonella omaan numeroosi.
  3. Soita iPhoneesi toisesta puhelimesta ja yritä jättää itsellesi puhepostia.
  4. Valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa ja napauta Nollaa verkkoasetukset.

Lisätietoja

Voit myös tallentaa Visual Voicemail -viestejä muistiinpanoina tai äänimuistioina tai jakaa ne Viestien, Mailin tai AirDropin avulla.