Visual Voicemailin käyttöönotto iPhonessa

Visual Voicemailissa näet luettelon puheposteistasi, joita voit kuunnella ja poistaa. Lue ohjeet puhepostin käyttöönottoon ja nykyisten puhepostien siirtämiseen.

Visual Voicemailin käyttöönotto

Jos operaattorisi tukee Visual Voicemailia, voit ottaa sen käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napauta Puhelin-apin Puheposti-välilehteä.
  2. Napauta Ota käyttöön nyt.
  3. Luo puhepostin salasana ja napauta sitten Valmis.
  4. Vahvista salasanasi antamalla se uudelleen ja napauta sitten Valmis.
  5. Valitse Muokattu tai Oletus. Jos valitset Muokattu, voit tallentaa uuden tervehdyksen.
  6. Napauta Tallenna.

Nykyisten puhepostien siirtäminen

Siirrä nykyiset puhepostisi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napauta Puhelin-apin Puheposti-välilehteä.
  2. Napauta Ota käyttöön nyt.
  3. Anna salasana* ja napauta sitten Valmis.
  4. Tallenna oma tervehdys tai ota käyttöön oletustervehdys. Napauta sitten Tallenna.

* Jos unohdat puhepostin salasanan, et valitettavasti voi nollata sitä iPhonella millään tavalla. Sinun täytyy pyytää operaattoria nollaamaan salasanasi. Jos otat käyttöön uuden SIM-kortin, saatat menettää iPhoneen tallennetut puhepostit.

Ohjeita Visual Voicemailin käyttöön

Jos Visual Voicemailin käyttöönotto ei onnistu, tarkista operaattoriltasi, tukeeko liittymäsi sitä

Jos tarvitset apua, kokeile seuraavia toimia. Tarkista jokaisen toimen jälkeen, toimiiko Visual Voicemail:

1. Varmista, että käytössäsi on iOS:n uusin versio.
  2. Tarkista operaattorin paketin päivitykset: Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Jos päivitys on saatavilla, sinua pyydetään päivittämään viestissä.
  3. Tarkista mobiiliverkon toimivuus yrittämällä soittaa jollekulle.
  4. Varmista, että olet ottanut puhepostin käyttöön. Tarkista asia näppäilemällä oma puhelinnumerosi iPhonesta ja jättämällä itsellesi viesti.
  5. Soita iPhoneesi toisesta puhelimesta ja yritä jättää itsellesi puhepostia.
  6. Siirry näppäimistöön ja pidä numeroa 1 painettuna tai paina Soita puhepostiin -painiketta. Näin voit soittaa puhepostiin. Tarkista, onko sinulla saapuneita viestejä.
  7. Napauta Puheposti-näytössä Tervehdys. Vaihda sitten tervehdys muokatuksi tai oletusarvoiseksi.
  8. Jos iPhonessasi on useita matkapuhelinliittymiä, kokeile vaihtaa toiseen liittymään. Soita ensimmäiseen numeroon ja kokeile jättää viesti.
  9. Valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa ja napauta Nollaa verkkoasetukset.
  10. Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä operaattoriin.

Lisätietoja

Voit myös tallentaa Visual Voicemail -viestejä muistiinpanoina tai saneluina tai jakaa ne Viestien, Mailin tai AirDropin avulla.