Jos macOS:n asentaja ilmoittaa, että levy ei tue joitakin macOS:n toimintoja

Asentaja saattaa ilmoittaa, että levy ei tue joitakin toimintoja, että jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä tai että palautusjärjestelmää ei voi luoda.

Jos macOS:n asentaja ei pysty luomaan levylle palautusjärjestelmää, se saattaa antaa sinun jatkaa asennusta, mutta ilmoittaa, että joitakin macOS:n toimintoja ei tueta tai että ne eivät ole käytettävissä, tai että palautusjärjestelmää ei voi luoda. Näin voi käydä seuraavissa tilanteissa:

Et tarvitse palautusjärjestelmää macOS:n asentamiseen ja käyttämiseen, mutta ilman sitä et voi käyttää FileVaultia, määrittää laiteohjelmiston salasanaa tai korjata levyä Levytyökalun avulla.