Jos macOS:n asentaja ilmoittaa, että levy ei tue joitakin macOS:n toimintoja

Asentaja saattaa ilmoittaa, että levy ei tue joitakin toimintoja ja että jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä.

Jos macOS:n asentaja ei pysty luomaan levylle palautusjärjestelmää, se antaa sinun jatkaa asennusta, mutta ilmoittaa, että jotkin macOS:n toiminnot eivät ole käytettävissä. Näin voi käydä seuraavissa tilanteissa:

• Olet asentamassa RAID-taltioon. macOS ei luo palautusjärjestelmää RAID-taltioihin.
  • Olet asentamassa taltioon, jolla on Boot Camp -apurin ulkopuolella muokattu tai Boot Camp -apurin käytön jälkeen lisätty Boot Camp -osio. Voit ratkaista ongelman varmuuskopioimalla ja tyhjentämällä käynnistyslevyn, Boot Camp -osio mukaan lukien, asentamalla macOS:n uudelleen ja luomalla uuden Boot Camp -osion Boot Camp -apurin avulla.

Jos et tarvitse palautusjärjestelmää macOS:n asennukseen ja käyttöön, mutta ilman sitä et pysty käyttämään FileVaultia, luo laiteohjelmiston salasana tai käytä levyn korjaamiseen Levytyökalua.