Ohjeita tietoturvaongelmiin

Tällä sivulla on tietoja Applen tuoteturvallisuudesta asiakkaille, kehittäjille, lainvalvontaviranomaisille ja toimittajille.

Apple on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa tietoturvaa ja tietosuojaa. Saat lisätietoja Tietosuoja-sivuiltamme, jotka sisältävät vinkkejä ja tietoa siitä, miten voit pitää laitteesi ja tietosi turvassa. Voit myös kysyä meiltä tietosuojasta.

Jos uskot löytäneesi tietoturva- tai tietosuojahaavoittuvuuden Applen tuotteessa, lue, miten voit ilmoittaa siitä.

Alla olevista tiedoista voi olla apua tietoturvaan liittyvissä ongelmissa tai kysymyksissä. Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Salasanat ja ostokset

Tietojenkalastelu ja muut huijaukset

Jos saat epäilyttävän sähköpostiviestin, joka on tehty näyttämään Applen lähettämältä, voit välittää sen osoitteeseen reportphishing@apple.com. Lue lisätietoja tietojenkalastelusta ja muista huijauksista.

Kadonneet tai varastetut tuotteet

Jos kadotat laitteesi tai epäilet, että se on varastettu, nämä artikkelit voivat auttaa sinua löytämään sen ja suojaamaan tietojasi.

Henkilökohtainen turvallisuus

Jos haluat tarkastella uudelleen sitä, mitä jaat muille ihmisille, tai jos olet huolissasi siitä, että joku pääsee käsiksi tietoihin, joita et jakanut Apple-laitteeltasi, alla oleva opas ja tarkistuslistat voivat auttaa sinua ymmärtämään, mitä tietoja olet jakamassa, miten voit tunnistaa riskit ja miten voit tehdä muutoksia suojellaksesi turvallisuuttasi.

Kehittäjien resurssit

Lue tietoja tietoturvadokumentaatiosta ja resursseista kehittäjille.

Pyydä apua varmenteen kumoamisessa tai myöntämisessä ottamalla yhteys Apple Developer Connectioniin.

Lainvalvontaviranomaiset

Tutustu seuraaviin ohjeisiin, jos haluat lähettää Applelle viranomaispyynnön:

Toimittajat

Toimittajat voivat ottaa sähköpostitse yhteyttä Applen mediatiedotukseen osoitteessa media.help@apple.com.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.