Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa.
Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
13-tuumainen MacBook Pro

13-tuumaisen MacBook Pron (ilman Touch Baria) SSD-aseman huolto-ohjelma

Apple on saanut tietoonsa, että joissain 13-tuumaisissa MacBook Pro -koneissa (ilman Touch Baria) käytetyissä 128 ja 256 gigatavun SSD-asemissa on ongelma, joka saattaa johtaa tietojen menettämiseen ja aseman toimintahäiriöön. 13-tuumaisia MacBook Pro -koneita, joissa on tällaisia asemia, myytiin kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välillä.

Applen valtuuttama huoltoliike (AASP) huoltaa tällaiset asemat maksutta. Apple suosittelee aseman huollattamista mahdollisimman pian.

Apple lähettää myös Applelle laitteensa rekisteröineille asiakkaille sähköpostin, joka sisältää lisätietoja tästä ohjelmasta.

Kelpoisuus

Tarkista ensin, millainen 13-tuumainen MacBook Pro sinulla on. Valitse näytön vasemmassa yläkulmassa olevasta Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista. Vahvista, että mallisi on MacBook Pro (13-tuumainen, 2017, kaksi Thunderbolt 3 -porttia). Jos sinulla on tällainen malli, voit tarkistaa sen kelpoisuuden tähän ohjelmaan osallistumiseksi antamalla koneesi sarjanumeron alla.

Valid Input Invalid Input

Antamasi sarjanumero saattaa olla oikeutettu tähän ohjelmaan osallistumiseen. Valitse jokin alla olevista huoltovaihtoehdoista.

Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumiseen. Syynä on jokin seuraavista:
– Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee.
– Tietojemme mukaan asemasi on jo huollettu.
– Tietojemme mukaan laitteesi ei ole enää oikeutettu maksuttomaan huoltoon tässä ohjelmassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Appleen.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Anna sarjanumerosi.

Tämä ei ole kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Anna sarjanumero uudelleen vielä kerran. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Lue ohjeet.

Tämä ohjelma ei koske 13-tuumaisia MacBook Pro -malleja, joissa on Touch Bar, tai vanhempia 13-tuumaisia MacBook Pro -malleja.

Huoltoprosessi

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike, joka voi huoltaa asemasi. 13-tuumainen MacBook Prosi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden ohjelmaan osallistumiseksi sekä sen toimintakunnon.

On tärkeää, että varmuuskopioit kaikki tietosi ennen huoltoa, koska asemasi tyhjennetään huollon yhteydessä.

• Teknikko suorittaa apuohjelman, joka päivittää asemasi laiteohjelmiston. Tämä kestää arviolta noin korkeintaan tunnin.
  • 13-tuumainen MacBook Prosi palautetaan sinulle siten, että macOS on asennettu siihen uudelleen.
  • Huollon jälkeen sinun täytyy palauttaa tietosi varmuuskopiosta.

Koska et voi käyttää tietokoneellasi Internetiä kuin vasta palautuksen jälkeen, suosittelemme, että hankit käyttöösi toisen laitteen (esimerkiksi iPhonen), jolla voit lukea Applen tukiartikkelin, joka sisältää ohjeet tietojen varmuuskopiosta palauttamiseen.

Huomautus: mitään tiedostoja, jotka olivat vioittuneita ennen huoltoa, ei voi palauttaa.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos 13-tuumaisessa MacBook Prossasi on vikoja tai vaurioita, jotka vaikuttavat aseman huoltoon, ne täytyy ratkaista tai korjata ennen huoltoa. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia.

Lisätietoja

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka 13-tuumaisen MacBook Prosi vakiotakuuta.

Jos 13-tuumaisessa MacBook Prossasi on mielestäsi tämä vika ja olet maksanut huollosta, voit ottaa yhteyttä Appleen ja pyytää hyvitystä.

Ohjelma kattaa vialliset MacBook Pro -mallit kolmen vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 9.11.2018.