Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
13 tuuman MacBook Pro

13 tuuman MacBook Pron näytön taustavalon huolto-ohjelma

Apple on saanut selville, että joissain 13 tuuman MacBook Pron näytöissä saattaa esiintyä ainakin yksi seuraavista vioista:

• Näytön taustavalo näyttää jatkuvasti tai ajoittain pystysuuntaisia kirkkaita alueita koko näytön alaosassa.
  • Näytön taustavalo lakkaa toimimasta kokonaan.

Ongelma koskee laitteita, jotka on myyty lokakuun 2016 ja helmikuun 2018 välisenä aikana. Apple tai Applen valtuuttama huoltoliike korjaa tällaiset MacBook Pro -laitteet maksutta.

Ehdot täyttävät mallit

Voit tarkistaa tietokoneesi mallin ja sen, onko se oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan, valitsemalla Omenavalikko () > Tietoja tästä Macista. Ohjelmaan osallistumiseen oikeutetut mallit on lueteltu alla.

• MacBook Pro (13-tuumainen, 2016, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2016, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)

Huomautus: mitkään muut Mac-kannettavien mallit eivät ole osa tätä ohjelmaa.

Huoltoprosessi

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike, joka voi huoltaa näyttösi. MacBook Prosi tarkistetaan ennen huoltoa, jotta voidaan vahvistaa, että se on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Valmistele laitteesi huoltoa varten varmuuskopioimalla tietosi.

Huomautus: Jos MacBook Prossasi on vikoja tai vaurioita, jotka vaikeuttavat huoltoa, ne on korjattava ensin. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia.

Lisätietoja

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka MacBook Pron vakiotakuuta.

Jos MacBook Prossasi on mielestäsi tämä vika ja olet maksanut näytön korjauksesta, voit ottaa yhteyttä Appleen ja pyytää hyvitystä.

Ohjelma kattaa vialliset MacBook Pro -mallit neljän vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 21.5.2019.