Jos iPhonessa, iPadissa iPod touchissa näkyy palautusnäyttö

Jos palautusnäyttö tulee näkyviin, yhdistä laite tietokoneeseen ja käynnistä laite uudelleen. Sinun on ehkä myös asennettava iOS tai iPadOS uudelleen.

iPhonessa näkyy tietokoneeseen yhdistämisen näyttö

Yhdistäminen tietokoneeseen

Liitä laite tietokoneeseen käyttämällä laitteen mukana toimitettua kaapelia. Älä irrota laitetta tietokoneesta.

Laitteen käynnistäminen uudelleen

iPhone 8 tai sitä uudempi: paina lyhyesti äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta lyhyesti. Pidä sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

iPad-mallit, joissa ei ole Koti-painiketta: Paina lyhyesti yläpainiketta lähinnä olevaa äänenvoimakkuuspainiketta. Paina lyhyesti yläpainikkeesta kauimpana olevaa äänenvoimakkuuspainiketta. Paina yläpainiketta, kunnes Apple-logo tulee näkyviin. Jos et ole varma, lue, mitä painikkeita sinun on painettava, jotta iPad käynnistyy uudelleen.

iPhone 7, iPhone 7 Plus ja iPod touch (7. sukupolvi): pidä sivupainiketta (tai yläpainiketta) ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

iPad, jossa on Koti-painike, iPhone 6s tai sitä vanhempi ja iPod touch (6. sukupolvi) tai sitä vanhempi: pidä sivupainiketta (tai yläpainiketta) ja Koti-painiketta painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Jos palautusnäyttö tulee edelleen näkyviin uudelleenkäynnistyksen jälkeen

Jos palautusnäyttö tulee edelleen näkyviin uudelleenkäynnistyksen jälkeen, iOS tai iPadOS on asennettava uudelleen:

1. Avaa Finder Macista tai avaa Apple-laitteet-appi Windows-tietokoneesta. Jos Windows-tietokoneessa ei ole Apple-laitteet-appia tai jos Macissa on macOS Mojave tai sitä vanhempi, avaa iTunes. Selvitä, mikä macOS on käytössä Macissa.

2. Varmista, että laitteesi on edelleen yhdistetty tietokoneeseen. Näkyviin tulee [Laitteen nimi] on päivitettävä tai palautettava, koska siinä on ongelma ‑viesti.

3. Asenna iOS tai iPadOS uudelleen ja säilytä henkilökohtaiset tiedot klikkaamalla Päivitä (Palauta-valinnan sijasta).

4. Älä irrota laitettasi tietokoneesta, ennen kuin päivitys on suoritettu loppuun.

Lisäohjeet

• Lue, mitä voit tehdä, jos saat palautusvirheen, kun yrität suorittaa päivityksen tai palautuksen.

• Jos et näe palautusvirhettä mutta palautusnäyttö tulee edelleen näkyviin tai jos et voi pakottaa uudelleenkäynnistystä, koska jokin painikkeista on rikki tai juuttunut, ota yhteyttä Apple-tukeen.