Elokuvien vuokraaminen Apple TV -apilla

Etsi ja vuokraa elokuvia Apple TV ‑apilla. Lataa ne tai striimaa niitä sitten iPhonella, iPadilla, Apple TV:llä, Macilla, Windows-tietokoneella, äly-TV:llä tai striimauslaitteella.

Elokuvan vuokraaminen Apple TV -apilla

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Etsi elokuva, jonka haluat vuokrata.

3. Valitse elokuvan sivulta Vuokraa-painike. Jos et näe vuokrausvaihtoehtoa, kyseistä elokuvaa ei voi vuokrata.

4. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja vuokraa elokuva.

Sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa vuokraelokuvan katsominen, ennen kuin se poistetaan kirjastostasi. Kun olet aloittanut vuokraelokuvan katsomisen, se on käytettävissä 48 tuntia. Lue, miten voit vaihtaa vuokraelokuvan tekstitysten tai ääniraidan kielen.

Voit myös selvittää, onko elokuvassa käytettävissä käyttöapuominaisuuksia, kuten kuvaileva tekstitys, ohjelmatekstitys tai kuvailutulkkaus.

Vuokraelokuvan löytäminen

Voit katsoa vuokraamiasi elokuvia Apple TV ‑apin Kirjasto-välilehdeltä.

iPhone tai iPad

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Napauta iPhonessa Kirjasto. Katso sitten Vuokratut-kohtaa. Jos et löydä Vuokratut-kohtaa, joko elokuvan vuokraus on päättynyt tai et ole vuokrannut elokuvaa Apple TV ‑appiin kirjautuneella Apple ID:llä. Siirry iPadissa sivupalkkiin. Napauta Kirjasto-kohdasta Vuokratut.

3. Napauta vuokraelokuvaa, niin voit

• striimata vuokraelokuvan napauttamalla Toista-painikettaToista-painike

• ladata vuokraelokuvan napauttamalla Lataa-painikettaLataa-painike.

Apple TV, äly-TV ja striimauslaite

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Siirry Kirjasto-välilehdelle.

3. Valitse sivupalkista Vuokratut. Jos et löydä Vuokratut-kohtaa, joko elokuvan vuokraus on päättynyt tai et ole vuokrannut elokuvaa Apple TV ‑appiin kirjautuneella Apple ID:llä.

4. Aloita katsominen valitsemalla vuokraamasi elokuva ja sitten Toista.

Et voi ladata vuokraelokuvia Apple TV:hen, äly-TV:hen tai striimauslaitteeseen.

Mac

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Klikkaa Kirjasto-kohdasta Vuokratut. Jos et löydä Vuokratut-kohtaa, joko elokuvan vuokraus on päättynyt tai et ole vuokrannut elokuvaa Apple TV ‑appiin kirjautuneella Apple ID:llä.

3. Pidä osoitinta vuokraamasi elokuvan päällä, niin voit

• striimata vuokraelokuvan klikkaamalla Toista-painikettaToista-painike

• ladata vuokraelokuvan klikkaamalla Lataa-painikettaLataa-painike.

Windows-tietokoneen iTunes

1. Avaa iTunes.

2. Valitse vasemman yläkulman ponnahdusvalikosta Elokuvat.

3. Klikkaa iTunes-ikkunan yläreunasta Vuokratut-välilehteä. Jos et löydä Vuokratut-kohtaa, joko elokuvan vuokraus on päättynyt tai et ole vuokrannut elokuvaa Apple TV ‑appiin kirjautuneella Apple ID:llä.

4. Pidä osoitinta vuokraamasi elokuvan päällä, niin voit

• striimata vuokraelokuvan klikkaamalla Toista-painikettaToista-painike

• ladata vuokraelokuvan klikkaamalla Lataa-painikettaLataa-painike.

Vuokraelokuvan katsominen toisella laitteella

Voit katsoa vuokraamasi elokuvan millä tahansa laitteella, jolla on Apple TV -appi ja johon olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Kun olet ladannut vuokraelokuvan yhdelle laitteelle, voit striimata sitä toisella laitteella samanaikaisesti.

Jos et voi toistaa vuokraelokuvaa, tarkista, onko se ladattu toiselle laitteelle tai striimataanko sitä toisella laitteella. Jos haluat ladata vuokraelokuvan toiseen laitteeseen, poista se laitteesta ja lataa se sitten laitteeseen, jossa haluat katsoa sen.

Tarvitsetko edelleen apua?

Apple TV -appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, onko Apple TV ‑appi saatavilla maassasi tai alueellasi. Nimikkeiden saatavuus voi muuttua.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.