Apple Watchin apinvaihtajan käyttäminen

Tarkastele viimeksi käyttämiäsi appeja tai vaihda apista toiseen.

Avaa appi apinvaihtajasta.

1. Kaksoisklikkaa Digital Crownia (paina watchOS 9:ssä ja aiemmissa sivupainiketta).

Apple Watch -näyttö, jossa näkyy apinvaihtaja
  2. Pyyhkäise ylös- tai alaspäin tai käännä Digital Crownia.

3. Avaa appi napauttamalla sitä.

4. Sulje apinvaihtaja painamalla Digital Crownia (watchOS 9:ssä ja aiemmissa paina sivupainiketta).

Apin poistaminen apinvaihtajasta

1. Avaa apinvaihtaja kaksoisklikkaamalla Digital Crownia (watchOS 9:ssä ja aiemmissa, paina sivupainiketta).

2. Siirry johonkin appiin ja pyyhkäise vasemmalle.

3. Napauta Poista-painikettaNo alt supplied for Image.

Apple Watch -näyttö, jossa kerrotaan, miten appi poistetaan apinvaihtajasta

Äskeisten tai suosikkien mukaan lajitteleminen watchOS 9:ssä ja aiemmissa

watchOS 9:ssä ja aiemmissa voit lajitella Dockin (apinvaihtajan) Äskeiset- tai Suosikit-vaihtoehdon mukaan.

Valitse Äskeiset tai Suosikit

Dock voi näyttää viimeksi käytetyt appisi tai enintään 10 suosikkiappiasi. Kun valitset Äskeiset, appisi näkyvät siinä järjestyksessä kuin olet ne avannut. Kun valitset Suosikit, voit valita näkyviin tulevat apit, mutta viimeksi käyttämäsi appi näkyy edelleen Dockin yläreunassa. Jos se ei kuulu vielä suosikkeihin, voit lisätä sen napauttamalla Pidä Dockissa.

Näkyvissä olevien valinta:

1. Avaa Watch-appi iPhonessasi.

2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Dock.

3. Napauta Äskeiset tai Suosikit.

Lisää suosikkiappisi

Jos järjestät Dockin suosikkien mukaan, voit valita, mitkä apit näkyvät tai poistetaan näkyvistä:

1. Avaa Watch-appi iPhonessasi.

2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Dock.

3. Varmista, että Suosikit on valittuna.

4. Napauta Muokkaa.

• Jos haluat poistaa apin, napauta Poista-painikettaNo alt supplied for Image ja napauta sitten Poista.

• Jos haluat lisätä apin, napauta Lisää-painikettaNo alt supplied for Image. Voit lisätä enintään 10 appia.

• Järjestä apit uudelleen painamalla apin vieressä olevaa uudelleenjärjestyspainikettaNo alt supplied for Image ja pitämällä sitä painettuna. Vedä appia sitten sitä ylös- tai alaspäin.

5. Tallenna muutokset napauttamalla Valmis.