Tietoja näytönohjaimien yhteensopivuudesta Intel-kantaisissa Mac Pro -malleissa

Vuoden 2019 ja sitä vanhemmat Mac Pro -tietokoneet käyttävät PCIe (PCI Express) -näytönohjaimia. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä Applen tarjoamat näytönohjaimet toimivat Mac Prosi kanssa.

Artikkeli koskee vain näytönohjaimia, jotka alun perin toimitettiin tietyn Intel-kantaisen Mac Pron mukana, tai jotka Apple tarjosi päivityspakettina. Vastaavissa ohjaimissa, jotka eivät ole Applen tarjoamia, saattaa olla yhteensopivuusongelmia. Varmista yhteensopivuus kyseisen ohjaimen toimittajalta.

Mac Pro (2019)

Lue lisätietoja Mac Prohon (2019) asennettavissa olevista korteista ja PCIe-korttien asentamisesta Mac Prohon (2019).

Mac Pro (loppuvuosi 2013)

• Dual AMD FirePro D300

• Dual AMD FirePro D500

• Dual AMD FirePro D700

Mac Pro (vuoden 2010 puoliväli) ja Mac Pro (vuoden 2012 puoliväli)

Mac Pro (alkuvuosi 2009)

• NVIDIA GeForce GT 120

• ATI Radeon HD 4870

• ATI Radeon HD 5870, tarjottu päivityspakettina

• Radeon HD 5870 -näytönohjain edellyttää Mac OS X 10.6.4:ää tai sitä uudempaa ja molempien lisävirtaliitäntöjen käyttöä.

Mac Pro (alkuvuosi 2008)

• ATI Radeon HD 2600 XT

• NVIDIA GeForce 8800 GT (osanumero 630-9191 tai 630-9897)*

• NVIDIA Quadro FX 5600

• ATI Radeon HD 4870, tarjottu päivityspakettina

• Radeon HD 4870 -näytönohjain edellyttää Mac OS X 10.5.7:ää tai sitä uudempaa.

Mac Pro (alkuperäinen)

• NVIDIA GeForce 7300 GT

• ATI Radeon X1900 XT

• NVIDIA Quadro FX 4500 (osanumero 630-7532 tai 630-7895)*

• NVIDIA GeForce 8800 GT (osanumero 630-9492), tarjottu päivityspakettina.*

• NVIDIA GeForce 8800 GT -näytönohjain edellyttää Mac OS X 10.5.2:ta tai sitä uudempaa ja Leopard-grafiikkapäivitystä 1.0. Muuten tietokone ei ehkä käynnisty oikein.

* Tarkista näytönohjaimen osanumero sen taustapuolella olevasta merkinnästä.