MacBook Pro (14-tuumainen, 2021) – kotelon yläosa, akku ja näppäimistö

Ennen kuin aloitat

Vaara

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Irrottaminen

Varoitus

Akku on osa kotelon yläosaa. Älä yritä poistaa akkua kotelon yläosasta.

1. Irrotusvaiheita ei ole. Kotelon yläosa sisältää seuraavat ei-irrotettavat osat:

• akku ja akunhallintayksikön levy

• näppäimistö ja näppäimistön joustava kaapeli

• mikrofoni

• kaiuttimet

Kokoaminen

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.