MacBook Pro (14-tuumainen, 2021) – USB-C-levyt

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• Torx T5 -ruuvimeisseli

• USB-C -latauskaapeli

Irrottaminen

Huomautus: Näiden ohjeiden kuvissa näytetään vain yhden USB-C-levyn irrottaminen ja kokoaminen. Työvaiheet ovat kuitenkin samat kaikille kolmelle USB-C-levylle.

1. Irrota kaksi T5-ruuvia (923-06938) USB-C-levystä T5-ruuvimeisselillä.

2. Nosta sitten USB-C-levy pois kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Aseta USB-C-levy kotelon yläosaan ESD-turvallisilla pinseteillä.

2. Asenna kaksi T5-ruuvia osittain takaisin T5-ruuvimeisselillä (923-06938).

3. Liitä USB-C-latauskaapelin toinen pää porttiin USB-C-levyn kohdistuksen varmistamiseksi. Säädä USB-C-levyn kohdistusta, kunnes kaapelin pää on helppo liittää ja irrottaa.

•  Vaara: Varmista, että USB-C-latausjohto ei ole kytkettynä virtalähteeseen.

4. Kiristä T5-ruuvimeisselillä kaksi T5-ruuvia kokonaan takaisin latausjohdon ollessa edelleen portissa.

5. Irrota USB-C-latauskaapeli portista.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: