MacBook Pro (14-tuumainen, 2021) – kannen kulmatunnistin

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx-vaihtopää

• Torx T3 -ruuvimeisseli

Varoitus

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Irrottaminen

1. Irrota T3-ruuvimeisselillä kaksi T3-ruuvia (923-06854) kannen kulmatunnistimen liittimen suojakotelosta.

2. Irrota kannen kulmatunnistimen liittimen suojakotelo ja säilytä se kokoamista varten.

3. Nosta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustalla tikulla.

4. Irrota 1IPR-ruuvi (923-06852) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx-vaihtopäällä kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pidikkeestä.

5. Irrota kannen kulmatunnistin kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Aseta kannen kulmatunnistin kotelon yläosaan.

2. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää emolevyn liittimeen.

3. Aseta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pidike siten, että reikä on samassa linjassa yläosan ruuvinreiän kanssa.

4. Asenna 1IPR-ruuvi (923-06852) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx-vaihtopäällä takaisin kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pidikkeeseen.

5. Aseta kannen kulmatunnistimen liittimen suojakotelo kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pään päälle.

6. Kiinnitä kaksi T3-ruuvia (923-06854) takaisin kannen kulmatunnistimen liittimen suojakoteloon T3-ruuvimeisselillä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen:

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdoit kannen kulmatunnistimen, sulje näyttö 20 sekunnin ajaksi, kun sinua kehotetaan tekemään niin System Configuration ‑prosessin aikana. Jos näyttöä ei suljeta kokonaan prosessin aikana, kannen kulmatunnistin on vaihdettava jälleen uuteen. Tietokone toistaa käynnistysäänen, kun prosessi on valmis.