MacBook Pro (14-tuumainen, 2021) – akunhallintayksikön joustava kaapeli

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

Irrottaminen

1. Taita ohjauslevyn joustava kaapeli sivuun päästäksesi käsiksi akunhallintayksikön joustavaan kaapeliin.

2. Irrota polyesterikalvo akunhallintayksikön joustavan kaapelin lukitusvivusta.

3. Käännä akunhallintayksikön joustavan kaapelin liittimen lukitusvipu ylös mustalla tikulla.

4. Nosta akunhallintayksikön joustavan kaapelin pää varovasti liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä.

Kokoaminen

1. Nosta akunhallintayksikön joustavan kaapelin pää liittimeen ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Käännä akunhallintayksikön joustavan kaapelin liittimen lukitusvipu alas mustalla tikulla.

3. Paina polyesterikalvo liittimen päälle.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: