Kontinuitetskamera: Brug din iPhone eller iPad til at scanne dokumenter eller tage et billede på din Mac

Brug din iPhone eller iPad til at scanne dokumenter eller tage et billede af noget i nærheden, så det straks kommer frem på din Mac.

Brug en app, der understøtter Kontinuitetskamera

Brug Kontinuitetskamera til at scanne eller tage et billede i disse understøttede apps:

• Finder

• Keynote 8.2 eller en nyere version

• Mail

• Beskeder

• Bemærkninger

• Numbers 5.2 eller en nyere version

• Pages 7.2 eller en nyere version

• TextEdit

Tag et billede

1. Åbn en understøttet app på din Mac.

2. Udfør en af disse handlinger:

• Ctrl-klik på det sted, hvor billedet skal indsættes i appvinduet. Vælg Indsæt fra iPhone eller iPad > Tag foto på den genvejsmenu, der vises. Du kan også gøre dette i et Finder-vindue eller på skrivebordet.

• Vælg Indsæt fra iPhone eller iPad > Tag foto i menuen Arkiv (eller menuen Indsæt, hvis det er relevant).

No alt supplied for Image
  3. Appen Kamera åbnes på din iPhone eller iPad. Tryk på udløserknappenknappen Tag billede for at tage et foto, og tryk derefter på Brug foto. Dit foto vises i vinduet på din Mac.

Scan dokumenter

1. Åbn en understøttet app på din Mac.

2. Udfør en af disse handlinger:

• Ctrl-klik på det sted, hvor billedet skal indsættes i appvinduet. Vælg Indsæt fra iPhone eller iPad > Scan dokumenter på den genvejsmenu, der vises. Du kan også gøre dette i et Finder-vindue eller på skrivebordet.

• Vælg Indsæt fra iPhone eller iPad > Scan dokumenter i menuen Arkiv (eller menuen Indsæt, hvis det er relevant).

No alt supplied for Image
  3. Appen Kamera åbnes på din iPhone eller iPad. Anbring dit dokument ud for kameraet, og vent på, at scanningen er færdig. Hvis du vil foretage en scanning manuelt, skal du trykke påShutter buttonthe take picture button or one of the Volume buttons, then drag the corners to adjust the scan to fit the page, then tap Keep Scan.

ios-16-iphone-13-pro-continuity-camera-scan-documents
  4. Tilføj ekstra scanninger til dokumentet, eller tryk på Gem, når du er færdig. Dine scanninger vises som en PDF i vinduet på din Mac.

Brug iPhone som et webcam

Du kan også bruge iPhone som et webcam til Mac. Denne funktion har forskellige systemkrav.

Kontinuitetskamera: Brug iPhone som et webcam til Mac

Systemkrav til kontinuitetskamera

Når Kontinuitetskamera bruges til scanning og fotografering på Mac, fungerer det sammen med disse enheder og operativsystemer.

macOS Mojave eller en nyere version

• MacBook fra 2015 eller en nyere model

• MacBook Pro fra 2012 eller en nyere model

• MacBook Air fra 2012 eller en nyere model

• Mac mini fra 2012 eller en nyere model

• iMac fra 2012 eller en nyere model

• iMac Pro

• Mac Pro fra 2013 eller en nyere model

• Mac Studio fra 2022 eller en nyere model

iOS 12 eller nyere

• iPhone

• iPad

• iPod touch

Yderligere krav